Me time med mini me

Jeg har i flere år, ja for å være presis; i nøyaktig 5 år, sagt det at en time (eller fem) i frisørstolen er som et lite spaopphold i mammatilværelsen. 

Det er kun der det skjer at man kan sette seg ned i en stol for så å bare sitte der og bli fjollet med de neste timene , mens man får skravlet, servert kaffe og lest litt sladder fra de ulike magasinene man aldri gidder å kjøpe selv. 

I går var jeg hos firsøren min, noe som var på høy tid. Jeg begynner å kjenne “mini me” ganske så godt nå, og rutinene hennes, så jeg tok sjansen på at hun skulle sove de tre timene det tok å få farget og klippet håret hos Marthe Beate på Kippotequet L i Tønsberg. 

For en glede! Baby fikk ikke med seg et sekund av frisørbesøket, og jeg føler meg fresh som aldri før. 

Spørsmål om farging
Det er ofte mange som spør meg om hvilke farger Marthe setter i håret mitt, og da må jeg bare si at det er forskjellig fra gang til gang. I tillegg er det slik at om Marthe setter en fargekode i mitt hår, så betyr ikke det at fargen blir lik om hun setter det i ditt år. Hår tar til seg farge ulikt, og hvilke farge du har før fargen blir satt er også med på å avgjøre fargeresultatet. 
Det beste er å ta med bilder av hårfrisyrer og farger du ønsker til frisøren, slik at de kan finne rett behandling. 

– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

6 kommentarer

Siste innlegg