Tre måneder med ren lykkerus

I dag er hun tre måneder gammel
I tre måneder har jeg kunnet kysse den lille pannen og klemme de runde kinnene. Når de klarblå øynene treffer mine, er det som om alle hårene på kroppen reiser seg, samtidig spres det en varme ut i takt med hjerteslagene. Uten at jeg tenker over det sprekker ansiktet mitt opp i et smil, og det er ikke et hvilket som helst smil, for et smil smittet fra en baby kjennes som den reneste lykkerus, ikke forkludret av noe annet.  

I tre måneder har jeg kunnet holde dette lille barnet i armene mine, og for hver dag har jeg sett henne vokse, bli sterkere og klokere. Jeg fatter ikke hennes glede, men jeg smittes av den hver dag, hver time, hvert minutt. Helt i fra den dagen hun begynte å smile har hun ikke gjort annet. Og jeg vet ikke hvor mange mennesker hun allerede har spredd sin glede til, for alle som vil si “hei” får et smil tilbake som varmer sterke enn selve solen. 

Fikk vi nok motgang igjennom det tøffe svangerskapet? For jeg forstår ikke hva vi har gjort for å fortjene en engel som Vilde. Tiden etter svangerskapet har vært så vakker at jeg knapt finner ord. Hver dag skyggelegger hun med sin lykkerus, og hver natt sover hun som en liten engel, ja faktisk helt fram til morgen.

Jeg gleder meg over hvert minutt hun er våken og nyter hver minutt hun så fredelig sover like i nærheten av meg. Tre måneder har gått og kjærligheten jeg har til henne er enorm, men kjærligheten vi har til henne som en familie slår alt. For ingenting er vakrere enn når storesøstrene så stolt passer på sin lille skatt, og ingenting rører et forelsket mammahjerte mer enn å se en pappa omfavne sitt barn av ren kjærlighet. 

Om vi blir tullete? Ja, helt forferdelig også. Tre måneder med lykkerus..

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

Siste innlegg