Når man ser noe man må ha

Reklame | Daniel Wellington

For to helger siden la jeg for første gang merke til det. Jeg ble stående å glane på håndleddet til en kvinne like ved siden av meg, jeg til og med la hodet på skakke for å se sikkelig. Når jeg tenker over det må det ha sett rimelig teit ut, men jeg hadde fått øye på et armbånd jeg likte umiddelbart, og jeg skimtet en gravering, og det var dette jeg måtte finne ut av der jeg sto med hodet på skakken. 

Gravert i armbåndet sto det DANIEL WELLINGTON. Det var en innertier, for dette armbåndet måtte jeg bare ha og nå visste jeg hvor jeg skulle finne det!

Jeg er i ekstase! Tenk at nyheten til DW ikke traff meg før radarblikket mitt tilfeldigvis fanget armbåndet på en fest. 

Nå er det mitt, og jeg har en rabattkode å dele som kommer godt med 😀 

RABATTKODE 

Rabattkoden SPEILTVILLINGENE gir 15% rabatt hos DANIEL WELLINGTON 

Dere som har fulgt meg en stund vet det at Daniel Wellington har blitt min lille besettelse. Jeg elsker klokkene deres, og har derfor alt for mange av dem. Eller i mitt hodet mangler jeg fremdeles et par i samlingen. Hah! Men det beste jeg vet med denne samlingen min, er at jeg hver dag plukker ut den som passer best til antrekket. 

Jeg blir jo eksepsjonelt glad når Daniel Wellington kommer med nyheter, og dette armbåndet traff meg virkelig. Jeg elsker de smale armbåndene som de har hatt en stund, og føler virkelig det gjør det lille ekstra når man setter de nydelige klokkene sammen med armbåndene. 

Classic Armbåndet finnes i rosé gull med hvitt og i sølv med hvitt. Perfekt som armbånd alene, eller sammen med en av Daniel Wellington klokkene. 
 

Kjøp dine favoritter HER med rabattkoden SPEILTVILLINGENE som gir 15% avslag 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg