Baby som blir rørt av mammas sang <3

 

Min venninne måtte vise meg en film i kveld, herre min!! Jeg SMELTET totalt!! Har aldri sett noe så vakkert. Og jeg mååå bare dele den med dere.

Tenk å ha så vakker sangstemme at barnet ditt blir rørt til tårer <3 

 

 

Det er diskusjoner på hvor vidt babyen blir rørt eller om hun faktisk blir redd. Noen leger hevder at så små barn ikke har slike følelser utviklet, andre leger mener at det er mulig, men at det er uvanlig. Noen barn kan prate bare noen mnd gamle. At det er født en baby som blit rørt før normalen er vel heller ikke så unaturlig? Vi er alle forskjellige. Det ser i hvertfall ut som hun forguder sin mamma spør du meg 🙂

Hvilket mammahjerte ble vel ikke rørt av denne videoen? 

 

Har du også UGLEDILLA??

Hele norge har fått ugledilla og det er neimen ikke rart når man ser hvor søte ugleting er. Jeg er en liten uglefantom selv så i kveld har jeg gravd meg ned i ugleverden hos Lekmer og da fikk jeg lyst til å dele de tingene jeg falt pladask for med dere 🙂 

Her har dere 4 forskjellige sparebøsser ^^, De var så søte alle sammen at jeg vet ikke hvem som var finest en gang. 
Direkte link til 1 her, 2 her, 3 her, 4 her 🙂


Disse putebamsene her skal jeg bestille meg, to stykk i rosa ^^, haha. Har du sett noe så herlig? 
Direktelink til 1 her, 2 her og 3 her


Haha. Lindberg sine ugleluer er sykt tøffe! 🙂 
Direktelink til 1. sort her og 2. rosa her


Perfekte ugleleker til de små, min favoritt av disse ble nr 3, jeg har så sansen for treleker. Den er det faktisk 20% avslag på nå også 😀
Direktelink til 1. her, 2. her, 3. her og 4.her 


Ugler til maten også ^^, Nr 1, den smekken er så utrolig smart når barna begynner å spise selv. Jeg trur ikke søstra min hadde overlevd uten slik smekke når snuppa hennes spiser og griser som bare det, maten lander i den lille oppsamleren så den kan spises på nytt eller kastes i søpla når barnet er ferdig, smekka skylles og er klar til bruk igjen. De er rett og slett geniale. Også koster den faktisk bare 59,-
Direktelink til 1. her, 2. her, 3. her og 4. her 🙂

Da fikk du kanskje noen fine tips til hva du kan legge i handlekurven til dine egen barn eller kjøpe i julegave til noen andre 🙂 Masse fine ungle ting er det i hvertfall.

Ha en strålende kveld alle sammen 🙂

 

300 barn på førpremiere av “FLY” på flyet KLM

 

 

2. Oktober holdt KLM en unik opplevelse for 300 barn, ved å vise Disney filmen “FLY” ombord på flyet, det ble i tillegg servert poppkorn og drikke på denne unike førpremieren. KLM skapte et unikt miljø med effekter som gjenskapte en verden av “FLY” i en virkelig setting. 

Disneys film “Fly” er etterkommeren av “Biler”, og tar deg med en spenningsfylt 3D animert eventykomedie med Dusty,  et propellfly som drømmer om å konkurrere som et jagerfly. Dusty er ikke laget for å konkurrere og i tillegg har han høydeskrekk. ^^, 

Disneys “Fly” kommer på kino i Norge 27. septemper

 Her kan du se videoen 🙂

 

 

 

CELLEFORANDRING I LIVMORHALSEN!

Først og fremst vil jeg takke for all støtte jeg har mottat det siste døgnet etter at jeg fortalte offentlig om at jeg har høygradige (CIN3) celleforandinger i livmorhalsen som er være et forstadium til kreft. Jeg må også si at jeg er utrolig glad for at jeg tok det valge å dele denne nyheten med dere. Jeg er ikke lenger like redd fordi jeg har fått mange kommentarer fra kvinner som har vært igjennom det samme som meg. Sammen er vi sterke !
En overlege med navn Sveinung Wergeland Sørbye, ved Universitetssykehuset i Nord-Norge kontaktet meg også via mail etter å ha lest blogginnlegget, og har gitt meg all den informasjonen jeg trengte å høre. Telefonsamtalen med legen da jeg fikk de dårlige nyhetene gikk alt for fort samtidig som jeg var i sjokk så jeg fikk nok ikke spurt om nok. Dette medførte bare til en veldig redd og uviten meg som søkte opp alt jeg kunne finne på nettet, og det er ikke alltid like heldig for der kan man komme over de tingene man helst ikke burde lest om. 

Nå ønsker jeg å snu min skrekkhistorie om til noe nyttig. Jeg har lyst til å dele informasjon til dere lesere, jeg vil være med på å forebygge for oss kvinner, jeg vil hjelpe til slik at du kan unngå å få den samme nyheten som meg. 

I sammarbeid med Sveinung Wergeland Sørbye skal jeg nå gi dere den rette informasjonen om celleforandringer og celleprøve. 

Celleforandringer i livmorhalsen skyldes viruset HPV (humant papillomavirus), som overføres seksuelt, jo flere seksualpartener du har hatt jo større er sannsynligheten for at du har blitt smittet av viruset. 80% av norske kvinner vil en eller annen gang i løpet av livet bli smittet at dette viruset,  i 90 % av disse tilfellene vil kroppen fjerne viruset selv. 10 % av norske kvinner får behandlingsverdig celleforandringer og 1 % får livmorhalskreft. 
Masseundersøkelse anbefales alle kvinner mellom 25-69 år å ta celleprøve hvert  tredje år. For kvinner under 25 år er det ganske mange som har unormal celleprøve pga HPV-infeksjoner. De fleste infeksjoner går imidlertid over av seg selv i løpet av 6-24 måneder. Når det gjelder celleforandringer går disse også ofte tilbake hos unge kvinner. Det anbefales derfor ikke rutinemessig celleprøve fra kvinner under 25 år. Hvis man allikevel tar celleprøve før man er 25 år, og får et unormalt prøvesvar, må dette følges opp. 

Det er viktig at så mange som mulig tar celleprøver som anbefalt slik at legene kan oppdage og behandle celleforandringer før kreft utvikles. Det er bare 60 % av alle kvinner i alderen 25-69 år som husker å ta celleprøver hvert tredje år. Dersom det går mer enn tre år siden forrige celleprøve, vil Kreftregisteret sende en påminnelse i posten. Etter fire år har 70 % tatt celleprøve og etter fem år har 80% tatt celleprøve. Hvert år utvikler 300 kvinner livmorhalskreft, og 150 av disse er blant de 20 % som ikke har tatt celleprøve de siste 5 årene! 

Celleforandingene i celleprøven som tas hos fastlegen deles grovt opp i tre grupper: normal, lavgradige forandringer (ASC-US/LSIS) og høygradige forandringer (ASC-H/HSIL). Dersom du får en lavgradig forandring anbefales ny celleprøve om 6-12 måneder. Dersom du får en høygradig forandring anbefales utredning hos gynekolog med koloskopi og biopsi (vevsprøve). Celleforandringene i biopsien som blir tatt hos gynekolog deles grovt sett i nye tre grupper: normal/lavgradlig (CIN0/CIN1), høygradlig (CIN2/CIN3) og kreft. 30-40 % vil ha høygradige forandringer som skal behandles med konisering, og bare 2-4 % vil ha kreft som må utredes ytterligere for å bestemme endelig behandling. 

Konisering er et lite men effektivt inngrep for å forebygge kreft. Ved konisering blir en liten del av livmorhalsen fjernet slik at de unormale cellene blir borte og stopper utvikling. Dette skjer under lokal bedøvelse og er et lite inngrep som er over på 15-20 minutter. De fleste merker ikke noe til dette senere, konisering kan gi økt risiko for å få fortidligfødte barn. 

 

Hentet ut fra Helsenett.no :
” Hvert år får flere enn 25 000 kvinner konstatert celleforandringer i prøver fra livmorhalsen. Selv om celleforandring ikke er kreft, kan en slik beskjed være tung å bære.
? Det er helt vanlig med psykiske reaksjoner. De fleste blir veldig engstelige, forteller Grete Riis-Johannessen, spesialist i gynekologi.
Hun tror frykten bunner i at pasientene vet for lite om emnet. Undersøkelser viser at det er lite kunnskap om HPV og livmorhalskreft  i den generelle befolkningen. Og store, skremmende titler i tabloidavisene gjør ikke saken bedre. Riis-Johannessen råder derfor kvinner som er bekymret for celleforandringer og kreft, til å søke etter mer informasjon.

Det aller viktigste er å tenke forbyggende, hvis du gjør det er sannsynligheten mindre for at noe mer alvorlig skjer. Slik kan du forebygge smitte av HPV-virus og celleforandringer:

– bruk av kondom
– HPV-vaksine. Dette er en vaksine som det nå blir gitt til jenter i 7.klasse for å forhindre smitte av HPV-virus. Alle medikamenter og vaksiner har potensielle bivirkninger, så man må vurdere risiko/nytte. Det er tidligere sagt av vaksinen kun hjelper om den tas før seksuell debutering, men dette stemmer ikke. Alle kan ta vaksinen og den vil virke forebyggende. På verdensbasis er det blitt gitt over 100 millioner vaksinedoser. Det kan vises til at det er generelt lite bivirkninger av HPV-vaksinen. En studie gjort på en million jenter i Sverige og Danmark konkulderer med at det er en trygg vaksine. 

Hva med partneren din? 
Dersom du er smittet, er sannsynligvis din partner det også. Det finnes per i dag ingen behandling for HPV-infeksjonen i seg selv, bare celleforandringene som HPV-infeksjonen medfører. HPV-infeksjoner går over av seg selv i 90 % at tilfellene som nevnt tidligere, dette gjelder også hos menn. Celleforandringer er sjeldnere hos menn. Derfor utføres ikke rutinemessig sjekk. Det anbefales å unngå samleie i noen uker etter konisering, og viruset vil ofte forsvinne av seg selv ganske raskt. Men 10 % av kvinner som er behandlet med konisering får nye celleforandringer og må koniserer på nytt. Dette kan skyldes nysmitte fra partner. Dersom man er redd for smitte etter konisering er det mulig å bruke kondom i noen måneder eller ta HPV-vaksine, men det går som regel bra uansett. 

Man vil også bli fulgt opp nøye med celleprøve i noen år etter konisering. Dersom alle oppfølgingsprøver er normale, er det svært lav risiko for å få celleforandringene tilbake.  

Vi kan takke for det helsevesenet vi har i Norge, men det hjelper ikke at det er bra om du unnlater å benytte deg av det! 
Underlivsundersøkelser er viktig uansett om du er seksuelt aktiv! Er man under 25 år anbefaler jeg å ta en tur til legen da også, da kan du sjekke deg mot alle andre kjønnssykdommer du også kan bli rammet av og få behandling i rett tidspunkt. 

 

 

 

Forstadie til KREFT! Jeg er jo bare 22! Hvorfor??

Jeg spontanbestemte meg for å fortelle om det siste døgnet mitt nå fordi jeg har alt for mange tanker i hodet, jeg begynner å gråte når jeg tenker eller snakker med mine nærmeste om det. Jeg er REDD! Jeg skriver dette nå for å klare og samle tankene og få oversikt over virvarret i hodet mitt, det blir også lettere for de jeg kjenner å forstå.. Jeg klarer heller ikke å skjule en så stor del av min hverdag, og kanskje det er folk der ute som har vært igjennom det samme og som kan berolige meg, eller så håper jeg at jeg kommer igjennom dette med gode nyheter og kan hjelpe andre kvinner som havner i samme situasjon!  

Jeg hadde besøk av mine to fantastiske venner i går da telefonen ringte. Det var overlegen som skulle fortelle meg dårlige nyheter. 

Jeg må gå litt tilbake, til der det startet. For et år siden, da jeg hadde vært gravid i 12 uker var jeg på 12ukerskontrollen og tok alle forskjellige prøver for å se om jeg var frisk, en standarprosedyre for gravide kvinner. Det har egentlig aldri feilet meg noe annet enn det vanlige, forkjølelse osv. Fastlegen min ringte meg tilbake etter et par uker og fortalte at jeg hadde en celleforandring i livmorhalsen, men hun kunne berolige meg at det antagelig skyltes graviditeten. Jeg skulle slappe av med det hele og ta en ny test etter graviditeten for å kontrollere at alt var bra igjen. 6 uker etter graviditeten tok jeg en ny test. Nok en gang ble jeg ringt opp med beskjed om at jeg fremdeles hadde celleforandring så jeg ble henvist til gynekologi-obstetrikk, poliklinikk ved Sykehuset i Vestfold. Her skulle det bli tatt en mer omfattende prøve, en biopsi som er en vevsprøve. 

Overlegen fortale meg at det var veldig sjeldent det var noe problem hos jenter så unge som meg. 80 % av norske kvinner får HPV viruset som kan utvikle seg til celleforandringer i løpet av livet, i 90 prosent av tilfellene klarer kroppen å kvitte seg med viruset uten hjelp. 2 % av norske kvinner opplever å få celleforandring elller livmorhalskreft. Overlegen sa også at om man var under 25 år så kunne man ha viruset uten at det utviklet seg noe mer, dette er grunnen til at man ikke blir innkalt til livmorhalskreft undersøkelse før man er 25 år. 
Tanken på celleforandringen har hele tiden skremt meg, men jeg har klart å skyve det til siden fordi sannsyligheten for at det skulle være alvorlig hos meg var så liten. Man tenker også at slike ting hører man om, men det skjer ikke en selv.

Men i går ringte han. Jeg forlot venninnene mine smilende da jeg tok telefonen og kom tilbake gråtende. Celleforandringen var en grov celleforandring, grad tre som er den mest alvorlige, et forstadie til kreft.

Når det handler om ordet kreft er det utrolig hvor skummelt det blir. Jeg er livredd. Livredd for flere skuffende nyheter. Jeg prøver å tenke på hvor heldig jeg er som ble oppdaget nå og ikke om 3 år når jeg er 25. Jeg prøver å tenke at prognosen er god og at alt er fint igjen om en stund! Men når man prøver å sove så strømmer tankene på, tankene om det verste. Som at 1/3 med livmorhalskreft dør. Jeg vil ikke dø. Jeg har funnet gleden med livet, nemlig jentene mine, jeg knekker sammen om jeg tenker på å bli borte fra de. Jeg kan ikke.. Jeg vil ikke lengere legge meg i sengen, i natt har den vært min verste fiende. Tankene løper løpsk når man prøver å sove. Dagen i dag startet også med mye tårer etter at jeg våknet kl 7. Litt over 9, kom heldigvis min beste venninne. Det er godt å ha noen og snakke med både om det og om andre ting for å legge de vonde tankene på hylla. 

Jeg kan ikke la meg knekke nå, jeg må tenke at jeg er i de beste hender og at jeg kommer til å bli fulgt opp nøye. Jeg er sterk, bare litt redd! 

Neste nå blir et kirurgisk inngrep kalt konisering hvor de fjerner litt av livmorhalsen i håp om at det syke vevet blir borte. Da kan jeg fremdeles få flere barn om vi ønsker det, men med større sannsynlighet for fortidlig fødsel og mye oppfølging under svangerskapet! Heldigvis har jeg allerede fått to helt fantastiske jenter. Du kan tru jeg har tenkt tanken på om det var en meningen at jeg skulle få to stykk samtidig i en så ung alder. 

Jeg er også så glad for at jeg har verdens beste samboer og familie som støtter og sier gode ord til meg. Det var godt å kunne gråte litt på skuldrene til hverandre i går kveld! 

Jeg må til slutt bare dele mine tanker til alle dere som synes det er flaut å dra til legen for å ta en underlivssjekk! Gjør det! Det er kun du som synes det er ubehagelig, og du forstår ikke viktigheten med det før du havner i en situasjon som meg. Men da kan det allerede være for sent. Jeg er så takknemlig for at dette har blitt oppdaget og at det finnes mennesker som kommer til å gjøre det de er i stand til for at jeg skal bli helt frisk. Jeg har nemlig tenk til å se mine barn begynne på skoler, begynne å studere, og jeg skal bli bestemor om mine jenter ønsker seg barn!! Det SKAL jeg …

Om du trenger å lese mer om celleforanding og livmorhalskreft kan du gjøre det her!

 

KLAR FOR HALLOWEEN? HalloweenTWINS

Nå er det ikke mange dagene til det kommer til å dukke opp skumle ansikter på dørene rundt om kring i hele Norge, ja faktisk store deler av verden, for å si “knask eller knep”. Har du gjort noen forbredelser til denne skumle halloweendagen, har du barn som skal ut å sanke godis, eller har du malt gresskar med barna dine?
Snuppene mine skal ikke ut å gå, haha, så jeg får nok heller huske å kjøpe inn litt godis, ikke at vi trenger særlig mye med våre to naboer! Faktisk 6 barn til sammen om de er hjemme! 😉

Men twinsa har alikevell kjent på hvordan halloweendagen om noen år kommer til å bli, så nå ønsker jeg å minne dere på denne dagen som kommer allerede til torsdag og skremme dere litt med et HALLOWEENBILDE AV TWIIIINSA!!! BØØØØøøøøøø!! 

Dagen i dag :D

Dette ble morgenbilde av meg i dag, det ble litt lite søvn på meg i natt så dagen startet med et par kopper sterk kaffe ^^, Noen ganger lurer jeg på hva jeg skulle gjort uten den! Så fikk jeg besøk at to av mine besteste og vakreste venninner <3 Caroline (venstre) går på skole et stykke unna nå så det er så godt å møtes når hun er hjemmom hos familien sin! Janne Linneá (høyre) er nesten nabo, så hun ser jeg litt oftere, men uansett utrolig kos å få besøk av dette glansbildet også 😀 En hel dag med skravling, lakking av negler og baby med to så fantastiske jenter kan måle seg opp med noen av mine beste dager <3

Ikke bare jeg som syntes det er fint med besøk, O&O storkoser seg på hvert sitt fang, og Carro og Jænnis synes det er topp at de kan ha en hver 🙂 

Her har jeg prøvd meg på ting jeg ikke kan! Haha, vi lot oss inspirere av instagramprofiler med negledesign og da måtte jo jeg prøve meg. Stjernene ser hjemmelagde ut, og det er akkurat det de er 😀 

DU KAN KLARE DET !

Det er søndag, her både blåser og regner det, rett og slett skikkelig urst!! 
Hva er vel ikke bedre da enn å tilbringe tid inne og i tillegg være litt effektiv og nyskapende?

I går var mamma og jeg å kjøpte ny symaskin og overlock-maskin, så nå er jeg fit for fight for å begi meg ut på nye syprosjekter! Det er sååå gøy å sy klær til jentene mine, jeg kan få de til å se ut AKKURAT slik jeg vil og jeg kan bruke hvilke som helst farger og pynteting jeg vil 😀 Høres det ikke litt gøy ut å sy ?

Du kan sy, hvis jeg kan, så kan du!!! Jeg startet å sy i sommer, og allerede nå er jeg en skikkelig racer med syfoten 😉 Jeg tenkte jeg kunne “brife” litt med syskillsa mine slik at jeg kan inspirere deg til å finne frem symaskinen 

Heldressen finner du MØNSTER og OPPSKRIFT (med HETTE) på, så da er det bare å sette i gang 😀

Fortsatt fin høstdag 😀

God lørdagskveld <3

🌸 Da var den etterlengtede lørdagen her igjen 🌸

Vi skal få besøk at et vennepar og skal kose oss med masse skravling og god mat!
Jeg løp rundt og ryddet litt for et øyeblikk siden og da ble jeg nødt til å ta noen bilder av blomstene mine i stuen. Jeg elsker blomster, de gjør meg faktisk utrolig glad! Noe så rent og nydelig å se på! Alle burde ha noen friske blomster i hjemme sitt til en hver tid mener nå jeg ^^,

Men uansett om du har blomster eller ikke så ønsker jeg deg en KJEMPE FIN LØRDAG 😀 <3 

Fortell meg gjerne hva du skal ^^, 

SAMLIV etter BARN

 

Statistikk viser at det er flest samlivsbrudd når man har små barn. Derfor tenke jeg å skrive litt om dette. 

Når man får barn forandrer hele verden seg, man kan ikke lengre bare tenke på seg selv eller ta med kjæresten på en spontandate. Alt må planlegges, og siden man er så opptatt med nye familiemedlemmer glemmer man hele planleggingen og da uteblir også kosetiden med hverandre som partnere. 
Det er veldig viktig å tenke på forholdet når man har fått barn og ikke minst jobbe med det. Det er også viktig å kunne snakke om forventinger igjennom graviditeten og forbrede hverandre på hvordan det kan komme til å bli. Har damen tatt opp med mannen før barna kommer at hun antagelig ikke kommer til å orke tanken på sex de første månedene babyen er født, har mannen fått bearbeidet dette i forkant og er bevist på hva han kan forvente seg i stedet for at han skal bli skuffet over at kjæresten hans ikke er intressert. Eller kanskje mannen må fortelle sin frue at sex er noe som han vil vente med så lenge hun ammer og er en matstasjon for babyen. Er man forbredt er det lettere å takle situasjonen. 

Privat bilde. Fotograf: Kamilla Weigling 

Man møter på daglige nye utfordringer når man har fått barn. Mange kvinner orker ikke tanken på for mye nærhet med sin mann fordi hun får nok nærhet av sin baby. Hos andre forhold er det omvendt, mannen orker ikke for mye nærhet av kvinnen fordi hun ikke lengre en den sexy konen, men et vandrene matfat for barnet dems. Det tar tid å tilvenne seg en ny situasjon og noen bruker lengre tid enn andre. Jeg trur også mødre kan ha en tendes til å glemme mannen litt fordi hun er så forelsket i sitt nyskapte barn. Mødre blir mamma før fedrene blir pappa sies det. Vi mødrene rekker å bli kjent med barnet allerede i magen, og det er damene som får oppleve de våkende øyeblikkene sammen med det nyfødte barnet fordi hun ammer det. Fedre bruker lengre tid på å få denne sterke tilknyttningen til barnet sitt.

Menn er også generelt mye dårligere på å snakke med de små som ikke kan snakke tilbake. Jeg leste et tips som var til mannfolk i et magasin at hvis man ikke finnner noe å snakke om til babyen så snakk om det som skjer akkurat der og da. “neimen, ligger du her du da”, “kanskje du er litt sulten”, “skal vi se om du har noe i bleia de da” Og gjerne gjenta det et par-tre ganger, haha.. Dette ligger mye mer naturlig hos mødrene.  

Oppdragelse er også viktig å snakke om før barnet blir født, hvis man har helt forskjellig syn på oppdragelsen av barnet vi det føre til uendelige krangler om rett eller galt og det vil tære på forholdet. To mennesker vil alltid ha forskjellig syn på ting, ta derfor opp de store temaene og bli enig om hvordan det skal løses. Bli for eksempel enig om å aldri krangle foran barna, eller bestem dere for at om en sier nei så må aldri den andre si ja selv om man kanskje mente at dette var greit. Snakk heller om det i etterkant og legg frem hvorfor du mente at svaret var galt. Da slipper man å føle seg tråkket på og man slipper at barna skal bli forvirret over foreldrenes uenigheter. 

Lite søvn fører også til mer krangling sier psykologene, men det vet vel alle. Har man sovet dårlig en natt er lunta 10 ganger kortere enn normalt. Derfor er det viktig å gi hverandre tid til å slappe av om en er sliten. Ikke forvent at kjæresten din klarer å holde seg våken igjennom en hel film slik som før dere ble foreldre. 

Privat bilde. Fotograf: Camilla Weiglin 

Man kan så klart aldri forutsi hvordan forholdet kommer til å ta sin endring på livets sti før man er i situasjonen, men man kan snakke om det og forbrede seg så godt man kan. Etter at man har fått barn blir enten forholdet sterkere eller så rakner det, de ferreste opplever at folholdet er helt likt som det var før. Man blir jo mye mer bindt til hverandre og for noen kan dette være skummelt. Jeg trur det viktigste er å jobbe forebyggende for forholdet hele veien:

Forebygg det gode kjærlighetslivet:

  • Snakk om oppdragelse, forventing og bekymringer før man får barn
  • Motto til min kjære: “jeg gidder ikke å krangle, for det kommer ikke noe godt ut av det” Vær tolmoding når dama renner over av hormoner, og fortell partneren din om at du som gravid kan bli veldig hormonell og tenne på de merkligste plugger
  • IKKE GLEM parteren din! Sett dere sammen når barna har lagt seg og vær nær hverandre. 
  • DE SMÅ GLEDENE! Det viktigste i verden. Mannens oppgave er jo enkel, gi frua roser, tenn opp i peisen for henne, eller lag en kopp kaffe. Dama: fortell pappaen hvor flink han er, IKKE pirk på at strømpebuksa ikke matcher med resten av klærne, eller at han må gjøre sånn og sånn i stede for slik han gjør det (haha, her snakker jeg om meg selv, men vet flere damer har det sånn, BT er jo verdens flinkeste pappa for våre barn, har er jo til og med alenepappa til to de helgene jeg er på skolen, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal bry meg om sokkene ikke matcher :P)
  • Om man ikke orker sex så gi partneren tegn på at du er forelsket ved å gi en god klem eller noen deilig kyss, de deilige kyssene kan jo fort føre til litt mer så da kommer man kanskje i gang i gjenn med det viktige sexlivet før man aner det 🙂 
  • BRUK DE RUNDT deg til å være i huset ditt noen timer en kveld i ny og ned for å dra ut å spise eller bare gå en tur hvor det bare er deg og din kjære, da kan dere snakke sammen uten at en må rugge eller fy avgårde for å putte inn en smokk. 
  • ikke stopp opp livet selv om du har fått barn, prøv å få til det du har lyst til selv om du må ha med deg barn, mitt motto: “man får til ALT om man bare vil”

Til slutt må jeg bare føye til at du er ikke slem mot dine barn om dere finner ut at forholdet rakner i stedet for å bli sterkere. Det er bedre for barna at dere bor hver for dere enn at de skal leve sammen med to som ikke har det bra sammen trur jeg! Har du det bra har barnet ditt det bra

Hvordan synes du at forholdet har utviklet seg etter barna deres kom til verden? Noe speselt som ble annerledes? 🙂 

PS: Det jeg uttaler meg om her er basert på mine erfaringer, andres erfaringer, samt ting jeg opp igjennom har lest. Noen reagerer på at jeg ikke henviser til kilder, derfor vil jeg si at  bloggen min er basert på mitt syn på livets gang, og jeg tar for meg det som opptar min interesse, håper ikke jeg tråkker noen på tærne for det 😀