Its beginning to look a lot like Christmas

Reklame | Ellos

Julegavetips: Jeg har rabattkoden hos ELLOS : 403462 som gir 30% rabatt på dyreste vare i ett kjøp. Gjelder på alle ordinære varer, til og med i møbelavdelingen ut året (31/12)

Tenk at det er siste året hvor jeg pynter til jul i dette huset. Det er litt rart, men ikke så veldig vemodig, for er det en ting jeg virkelig gleder meg til, så er det å pynte til jul i nytt hus neste år, for så å slenge beina høyt og nyte romjulen til det fulle. Denne julen kommer antagelig til å være den travleste julen noen sinne. På dagtid har jeg minstejenta hjemme, og så fort klokken har passert 19:00 og alle barna sover er det rett ut i nyhuset og snekre det vi klarer til klokken er ca 00:00 og vi er nødt til å krype til køys.

Det blir derfor veldig kaotisk for oss denne julen, men litt julestemning har vi allikevel fått i hus. Heldigvis er det ikke så mye som skal til, litt julepynt i rommet, lukten av klementiner som skrelles, levende lys og noen deilige pyjamaser – da er vi der.

Selv prøver jeg å komme i mål med julegaver for tiden, og tenkte jeg kunne tipse om mine favoritter fra Ellos som er fine julegaver å gi bort.

Ellos har nemlig masse deilig nattøy og koseplagg – Se hele utvalget HER!

For meg handler julen så klart om selskap med familien, men også like mye om å krype opp i sofaen med pyjamasen, og bli liggende under et pledd til langt ut på formiddagen med kakao og julefilm sammen med ungene.


En annen stor favoritt er nattkjolen min, som også finnes i en bukse og skjorte-versjon. Minstejenta har matchene, den er helt nydelig.

Jeg legger ved linker til det hele, og husk at med rabattkoden: 403462, så får du 30% rabatt på dyreste varen i ett kjøp ! Dette gjelder på alle ordinære varer, faktisk også i møbelavdelingen!

Ha en nydelig andre søndag i advent !

 


 

Hvordan lage en stor og fyldig julekrans

I dagens Kreative Julekalender skal jeg vise hvor enkelt det er å lage fantastiske julekranser selv. Kranser på denne størrelsen koster fort opp mot 800 – 1000 kroner, så det å lage de til en slikk og ingenting er faktisk utrolig gøy. Det er også såpass enkelt at det å moro og lage noen ekstra og gi bort.

Be venner på juleverksted
For et par uker siden var vi åtte kvinner i den lille stua mi og laget julekranser, jeg kan virkelig anbefale det. For til tross for at jeg rydder barnåler enda, er det den hyggeligste kvelden jeg har hatt på lenge, og alle fikk med seg helt fantastiske kranser hjem.

Dette trenger du: 

  • En sirkelformet mal, enten en ferdigkjøpt halmkrans (kan brukes år etter år). Du kan binde sammen kvister til en sirkel. Du kan bruke rørisolasjon – SE HER. Du kan bruke et DV-rør slik jeg har kappet opp i ringer denne gangen (se film nedenfor), eller vær kreativ med det du har.
  • Kvister du finner i naturen, eller på blomsterbutikken.
  • ståltråd og avbiter
  • eventuell annen pynt. Selv om min kranser er uten noe ekstra, må du gjerne pynte de opp så mye du vil, med sløyfer, kongler eller julekuler.

Da er det bare å sette i gang: 


Flere kreative ideer til julen finner du HER 

 

Lag en kreativ erstatning til lampe over bordet

Det er 1. desember, noe som betyr at Den Kreative julekalenderen nok en gang har startet!

I år kommer jeg dessverre ikke til å dele ett innlegg per dag, på grunn av husbygging som opptar svært mye tid, men noen nyheter skal det bli, og så finnes alle de tidligere innleggene i Den kreative julekalenderen HER. Jeg håper dere vil kose dere med en kreativ adventstid.

I dag skal jeg vise hvordan jeg har laget den stemningsfylt erstatningen til lampe over spisebordet. Det er nemlig veldig enkelt.

Du trenger:

  • Tynne trespiler eller pinner (mine er kjøpt på montér)
  • skruer eller tråd tid å binde plankene eller pinnene sammen
  • lakk (jeg kjøper på europris)
  • en kvist
  • pynt og lyslenke etter eget ønske.

Slik lages borddekorasjonen

1: mål opp den strørrelsen du ønsker å ha rammen i, sag opp plankene eller pinnene i ønsket størrelse og skru eller knyt pinnene sammen med tau.

2: Ønsker du en annen farge på rammen, er det enkelest og raskest og lakke den.

3: Når rammen er klar henges den opp i bordet. Bruk gjerne kroken til lampa for å henge opp om du ikke vil ha skrumerker i taket.
Når rammen er plassert kan den pyntes som den vil. Jeg har denne gangen brukt furu, og den har fremdeles ikke begynt å miste nåler

Høyden på ramma avgjør hvordan den kan pyntes. Plasseres ramma en del lavere enn jeg har den, kan man plassere kubbelys og pynte den mer ovenfra enn under.

God første søndag i advent !


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –