Der det var stress, er det nå kvalitetstid

Reklame | ACO Minicare

Enkelte ting er så annerledes med bare en baby, sammenlignet med det å ha to

Takk til ACO minicare som er annonsør i dagens blogginnlegg. ACO minicare er min favoritt hudpleieserie til baby, og forøvrig til hele resten av familien.

Det er enkelte hendelser jeg uten å egentlig være klar over det går inn i med et stress i kroppen, det overrasker meg på en merkelig måte, for det er ikke noe jeg er bevisst i øyeblikket. Det er som om det bare ligger der, instinktivt. I det jeg legger henne på stellematten, så skjer det. Det går en liten tid, bare noen sekunder, og så slipper stresset, og det er ikke før det slipper at jeg blir oppmerksom på at jeg nettopp hadde denne ubehagelige følelsen i meg. En følelse av å måtte skyldte meg, en forventing om at det snart blir dårlig stemning.

Det er bare det at den dårlige stemningen ikke kommer. I stedet blir jeg møtte av et varmt smil, og jeg innser at det jeg før opplevde som hverdagsstress, denne gangen oppleves som kvalitetstid.


Alle de gangene jeg har blitt spurt om det er slitsomt med tvillinger og jeg har svart:

“Egentlig så vet jeg ikke om noe annet, men jeg tror det en annerledes slitsomt. Der det er slitsom for en mamma med en, kan det opplevels enklere for meg fordi tvillinger har hverandre, mens der jeg synes det er veldig stressende er det kanskje hyggelig for andre”

Når jeg i dag ser tilbake på det, så ler jeg at det uendelig kaoset som kunne utspille seg ved stellestunder. Mens én ble stelt hylte den andre om oppmerksomheten. Jeg husker jeg følte det som om jeg jobbet i en pakkefabrikk om morgen når begge skulle skifte bleie og bytte fra pysj til klær. Opp med den ene, av meg klær, vaske her og vaske der, smøre litt, på med bleie og så klær, og så var det bare å begynne på nytt. Det hendte jeg ropte “Next” i mellom de to babyene som jeg stelte i rekordfart med en puls som var alt for høy.

Så derfor overrasker det meg hver gang jeg legger mini på stellematta og vi blir værende der mye lengre enn tiden jeg brukte da to babyer skulle stelles.

Hvem skulle vel tro at stell kunne bety kvalitetstid? Ikke jeg i alle fall

Og i jungelen av produkter ved stelletid for mini, må jeg få lov til å presentere deg for denne helt fantastiske hudpleieserien, som en min enestående favoritthudpleieserie til baby og barn
ACO minicare Krem 60% som er til behandling av utslett som barneeksem og atopisk eksem hos babyer og barn er registrert som medisinsk utstyr, så les pakningsvedlegget nøye før bruk.

Nå har nemlig Vitus Apotek 30 % rabatt på ACO minicare produkter om du kjører to produkter eller flere. Tilbudet varer fram til 22.april 

Jeg bruker denne serien hudpleie til mini gjennom hele dagen. Vaskelotionen bruker jeg ved bleieskift og i badevannet. Når mini er tørr i huder bruker jeg å ha noen dråper av ACO minicare babyolje i vannet. Det er også en helt fantastisk krem i hudpleieserien som brukes hyppig, kanskje spesielt mye til jentene på straks 6 år som blir helt hysteriske av kremer som svir mot tørr hud.

Det jeg liker aller best ved siden av at produktene er så gode og milde mot huden er at de er helt luktfrie. Jeg liker så dårlig at kremer eller andre produkter overgår den helt himmelske lukten av babyen min.

Den utrolige “diaper rash spray” har jeg alltid med meg i stellebaggen, for den er helt utrolig mot og for bleieutslett. Nå som vi går inn i den varmere årstiden, og det blir varmt og klamt i bleiene til en hver tid, så kommer denne til å være en god venn å ha med seg.

I havet av produkter der ute, så kan jeg trygt anbefale ACO minicare, det er i alle fall den beste hudpleieserien jeg har hatt til nå.

Ønsker du å lese mer om produktinnhold og bruksområder, så klikk deg inn på Vitus Apotek HER. Husk at du får 30 % rabatt på produktene om du kjøper to eller flere fram til 22. april! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg