Ett år eldre, både skummelt og godt

Lørdag var min dag, jeg hadde bursdag og fylte 28 år. På mange måte skremmer det meg litt, for når kusinen min som fyller 17 i år er på besøk, og samtalen går om gutter og skole, så tror jeg at jeg også var akkurat der. På videregående skole, med helt andre bekymringer enn de jeg har i dag. Men på den andre siden er livet mitt nå så fantastisk bra, og som mannen min ofte minner meg på: “Hva mer skal du rekke før du fyller tretti år!?”

Jeg føler ikke jeg mangler noe som helst. Jeg har en mann jeg elsker, tre barn jeg forguder, et hjem med historie og dyr som gjør hverdagen glad. Jeg feiret dagen med å fylle opp huset med kremen av kvinner jeg kjenner. Latter forlenger livet og jeg er evig takknemlig over å ha så mange bra, inspirerende, sterke, morsomme og støttene venninner i mitt liv.
Rikdom er alt det som gjør deg glad, og det å ha så mange gode mennesker rundt meg er uten tvil den største rikdommen jeg har.

Bursdagshelgen er en av mine favoritthelger hvert år. Jeg koser meg så mye med å stelle i stand til selskap, og det å kunne samle alle de venninne jeg er så glad i, er bare magi! Jeg har også arvet gleden av å lage mat av mine foreldre, så hvert år er det nye retter på bordet og i år serverte jeg en aspargesforrett, en middag av svinefilet, og verdens beste kake til dessert

10 kommentarer

Siste innlegg