Hjemmelagd bursdagsgave til barnas venner

Stoffrester, til fine pannebånd 

Hvis du liker å være litt kreativ, og har en symaskin, så har jeg et veldig godt tips til bursdagsgaver til barnas venner – nemlig hjemmelagde pannebånd.

Ikke bare koster et hjemmelaget pannebånd godt under 50 kroner som er maksprisen på gaver i vår klasse, men gaven har også en praktisk funksjon i tillegg til å bli svært godt tatt i mot. Alle trenger tross alt et pannebånd.

TIPS:

Lag opp en liten stabel med pannebånd i ulike farger av stofftypen jersey. Når du først er i gang med å sy ett pannebånd tar det ikke så mye lengre tid å klippe ut og sy opp flere med en gang.
Dette sparer deg for mye tid og jobb når ungene plutselig er bedt i en ny bursdag.

– HER viser jeg hvordan du syr pannebånd. 

La barna pynte! 

Ved å inkludere barna i å lage pannebåndet til vennene sine, hopper de nærmest av stolthet i det de rekker gaven til vennen sin. Er det ikke egentlig det gaver handler om, gleden ved å gi?

Strykevinyl 
Selv har jeg kuttemaskinen og det tilhørende programmet fra Silhouette Cameo til å klippe ut alle motiver jeg måtte ønske. Men du trenger ikke å ha en kuttemaskin for å lage fine motiver. Du kan like gjerne tegnet og klippe ut motiver på strykevinyl for hånd.

TIPS

Klipp ut mange ulike motiv av strykevinyl mens du først er i gang, slik at barna kan pynte ett nytt pannebånd når en ny bursdag er i anmarsj.

Strykevinyl kan du finne på flere stoffbutikker, jeg har mine fra Kreativshop.no, der er også kuttemaskinen fra.

Strykevinylen festes enkelt ved at man stryker motivene på stoffet.
Vi har brukt glittervinyl og refleksvinyl på dagens pannebånd.

God søndag til deg


– Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss –

9 kommentarer

Siste innlegg