Siste innspurt – Syboka

Denne lille perlen av en body –  den vil du finne i min sybok som kommer for salg til høsten. Jeg håper du liker den.

Nå er jeg inne i innspurten av syboken, om en uke skal vi ta bilder av alle klærne, om to uker skal jeg være ferdig med manus. Drømmen min er i ferd med å bli virkelighet, og bekymringene har meldt sin ankomst. Enda så mange timer jeg har brukt på å tegne mønster, endre og presisere for at plaggene skal bli akkurat slik jeg ser det for meg i hodet, og passe godt til de ulike størrelsene så kan jeg nå som det nærmer seg få et sug i magen for at klærne ikke passer. Det er nesten som om jeg blir lettet når jeg prøver på et av barna og innser at det nå bare er nerver som begynner å melde seg på.

I dag kommer fotograf, Ada Vrolijk, som jeg personlig har plukket ut til å ta bilder til boka da jeg forguder bildestilen hennes. Vi skal ta “behind the scenes” bilder i dag, med andre ord litt bilder av prosessen bak boka, meg som jobber osv.

De siste to dagene har jeg også fått vanvittig god hjelp av mamma. Dere som har fulgt meg over tid, vet at det hele startet med henne. Det er hun jeg spurte om å lære meg hvordan en symaskin fungerer og hun jeg alltid spør når jeg lurer på noe. Det også hun som sier i fra når jeg ikke trodde jeg lurte på noe. Hah. Hun går meg alltid i sømmene (bokstavelig talt) og kommer med korrigeringer. Etter 6 år har jeg lært en hel del til tross for at jeg stort sett har følt meg fram på egenhånd.
Mamma har hjulpet meg med å sy opp modeller til boka, da jeg til slutt innså at jeg faktisk ikke må klare alt på egenhånd. Denne bodyen Vilde har på en det min mamma som har sydd for meg. Det beste med å ha en læremester til å hjelpe seg er at det er svært lite som må forklares. “Mamma, kan du sy denne oppklipte haugen her?” og Voilà så er det gjort!

Visste du at jeg har en egen sykonto på Instagram? Du finner meg på @spresyglede 


 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

18 kommentarer

Siste innlegg