Sy Selv – min sybok som kommer til høsten

Hver dag er ett steg nærmere syboka – Til høsten skal den lanseres! 

Nå går tiden fort!! Om bare to uker skal vi ha shoot med alle plaggene som kommer til å komme i syboka – og det er ikke rent få plagg!
På hengeren på bildet henger ca halvparten av klærne jeg skal sy opp til boka, så de siste dager har symaskinene virkelig gått varme, og enda har jeg en stor jobb før jeg kan puste lettet ut. Heldigvis er det også helt utrolig gøy og spennende.

Jeg jobber tett med en redaktør, en designer og en fotograf, som alle tre er så inspirerende og gode å ha i ryggen. Selv om boken enda er på langt nær ferdig, er det visuelle bildet helt klart,  og jeg kan nesten ikke vente med å få vist den fram, for dette blir helt fantastisk.

Et unikt konsept ! 

Jeg skal ikke avsløre hemmeligheten min riktig enda, for da blir det alt for lenge å vente helt til høsten for å få satt i gang – haha, neida, joda! Jeg kan allikevel avsløre at konseptet jeg har konstruert fram i boka er unikt. Det er et konsept dere ikke har sett før i andre sybøker. Et konsept som ikke egnet seg her på bloggen, fordi det er et så stort og genialt konsept at det rett og slett trenger en hel bok for å komme fram i sin fantastiske helhet.

I syboka jeg lanserer til høsten kan jeg love deg syoppskrifter på alt i fra turfleecen til selskapsantrekket. Størrelsene går fra 0 til 6 år, og boka er skrevet like mye til den erfarne syerske som til nybegynneren.

 Følg meg på Facebook HER – Instagram HER – Snapchat: stinetuss – 

17 kommentarer

Siste innlegg