Tomtom

REKLAME

  • Alle produktene bærer kvalitetsstempelet for kontrollert naturkosmetikk, og er merket etter de strenge utvalgskriteriene til BDIH.
  • Økologisk sertifisert og kontrollert
  • Råmaterialene stammer fra kontrollert dyrking
  • Dermatologisk testet
  • Basert på rene og høyverdige oljer
  • Produksjon med hyppige kvalitetskontroller
  • Uten syntetisk / kjemisk konservering
  • Ingen dyretesting / ingen animalske ingredienser
  • Uten mineraloljer, silikon, parafin og PEG
  • Uten syntetisk / kjemisk parfyme og farge
  • Råmaterialer fra fair trade og utviklingsprosjekter i den tredje verden

tomtomBABY fikk toppkarakterer for alle sine produkter i Grønn Hverdag sin store test av pleieprodukter til barn, og anbefales av Grønn Hverdag.

 

Jeg har så lyst til å vise frem denne nye serien jeg har begynt å bruke til jentene mine, nemlig Tomtom serien. 
TomtomBABY og tomtomMAMA er en eksklusiv pleieserie for baby og mor basert på de reneste og mest naturlige råstoffer samtidig som produktene er økologiske, allergivennlige og passer til svært sensitiv hud.

Jeg har studert naturmedisin i 3 år, så jeg er av typen skeptisk til mange kosmetiske produkter og derfor velger jeg økologiske naturprodukter om jeg har mulighet til det. Som gravid ble jeg enda mer opptatt av hva jeg smurte på kroppen og hva jeg puttet inn i kroppen. Og det ble ikke noe bedre da jentene var født.
Jeg velger rett og slett gode produkter som blir daglig brukt på jentene mine fordi jeg mener og trur det er best og jeg har veldig gode erfaringer med det. 

Det finnes virkelig et HAV av kremer, såper og salver der ute, jeg synes rett og slett det er til å bli sprø av. Da jeg gikk gravid ønsket jeg en strekkmerkeolje til å smøre magen min med. Jeg er nok enig i at en olje ikke nødvendigvis hjelper mot strekkmerker som det dokumenteres om stadig. Meen, når magen vokser i en slik fart den gjør under en graviditet og huden strekkes til det maksimale så klør det. Jeg husker at jeg holdt på å klø meg til blods, og denne kløingen lindret veldig med å smøre huden med en god olje. Jeg bærte også frem tvillinger med kun to nesten usynlige stekkmerker på magen, så jeg trur jo litt på at det hjalp selv om jeg vet at om man er disponert for strekkmerker så kommer de uansett. 

TomtomMAMA har en herlig serie til en “Mom to be”

Denne supersøte kofferten inneholder et gavesett med en massasje olje som skal forebygge mot strekkmerker og virke pleiende for strekkmerker etter svangerskapet. En Brystvorstekrem som beskytter og pleier, alle som har ammet vet hvor såre brystvortene blir i starten, det kan rett og slett være helt forferdelig vondt, og da er det en reddende engel om brystvortekremen allerede ligger i sykehusbaggen før fødsel slik at man kan begynne å pleie de allerede før de rekker å bli såre av den uvante sugingen fra babyen/e. Og sist men ikke minst en fot og beingele for litt ekstra luksus og velværebehandling, i tillegg til at den hjelper for sirkulasjonen. Siste trimester er det mange som fyller mye vann i føttene og da er det ekstra godt med en fotmassasje som mannen bare må gi deg ^^,   

Dette gavesettet er den perfekte gravidegave til deg selv. Men om du føler at du ikke trenger alle produktene selges de også hver for seg, du finner alle TomTomMAMA produktene HER.


TomtomBABY har den perfekte bad og kropp serien for de miste. Her får du også kjøpt gavesett i koffert: gavesett nyfødt eller gavesett bad og kropp. Eller hvert produkt for seg selv.

TomtomBABY-olje – De helt nyfødte bades som regel med noen dråper olje i vannet, når de kommer ut fra den trygge magehulen begynner de etter kort tid å bli veldig tørre i huden og begynne å flasse en del, ved å bruke en en god økologisk olje tilpasset et nyfødt barn får babyen din tilbake den myke babyhuden raskere, olje er også veldig fint å vaske bort den første barneavføringen også kalt barnebek. Denne avføringen minner mer om tjære enn avføring noe som gjør den vanskelig å vaske bort med bare vann på en sesitiv hud. 

TomtomBABY-vaskegel – er en sjampo og kroppsvask. Denne bruker jeg på jentene når vi bader, den er drøy i bruk og har en mild lukt av vanilje samtidig som den er skånsom og mild for barnas ømfintlige hud.

TomtomBABY- lotion – som opprettholder fuktighetsbalansen og mykheten i barnets hud. Selv bruker jeg lite lotion på jentene mine, men når kulden kommer blir vi alle tørre i huden og da er det godt å smøre litt, særlig i kinnene deres som er mest utsatt for kulde og tørrhet.  

TomtomBABY- Bleiekrem – AMEN!!! Dette er virkelig helt nødvendig for alle bleiebarn og ha i hus. Det skal ikke mye til før en bleierompe blir sår og vond. Ved å bruke en beiekrem kan du forebygge for sårheten og behandle stumpen raskt om den har blitt rød og sår, eller om barnet får bleieutslett.  

Disse produktene koster mer enn de du finner i dagligvaren, men for meg er det virkelig verdt å bruke noen ekstra kroner på god hudpleie. Det å vente barn er jo tross alt det største, tyngste og vakreste vi skal igjennom så jeg må si at en hver vordende mor fortjener litt ekstra luksus i hverdagen. Og babyene med sin silkehud trenger den beste pleien de kan få.  

Tomtom seriene kommer også i et mini gavesett til mor og baby, dette er den perfekte gaven du kan gi bort til en venninne eller søster som er gravid. Eller om du føler at du ønsker å prøve ut produktene for å finne ut om det er disse produktene som passer for deg og ditt barn. 


TomtomMAMA – mini gavesett         TomtomBABY – mini gavesett

Jeg deler også ut en rabattkode som gir dere 10 % ved produktkjøp i en uke fra i dag. Skriv bare inn tomtom10 under RABATTKODE ved ditt salg. 

 

10 kommentarer
    1. så Fint! Ha en super kveld videre! Digger bloggen din, du er sykt flink! å er nydelig! <3

    2. Har du studert naturmedisin i 3 år? Ved hvilket universitet da? Trodde ikke du hadde studert jeg :)ikke visste jeg det var et fag heller, hehe !

    3. Jeg er også utrolig opptatt av økologiske og naturlige produkter. 🙂
      Finnes produktene i butikker som Life?
      Nydelig blogg! <3

    4. Kan du ikke skrive litt mer om hvilke produkter til velger fremfor andre. Med tanke på såper og sminke osv. ?

    5. Jeg virkelig elsker bloggen din! Veldig inspirerende 🙂 jeg har selv en datter på 13 mnd og er opptatt av gode produkter til både henne, rottweiler’n min på 1 år og meg selv så jeg vil virkelig anbefale deg og prøve forever living sine produkter ! Jeg er i hvertfall super fornøyd 🙂

    6. Har brukt tomtombaby i 4 år nå, fordelt på to babyer.. Er superfornøyd. Ansatte i barnehagen har måttet spørre meg om hvor en får tak i disse produktene da de og er så fornøyde;)!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg