Plaskende Moro!

// Reklame – innlegg skrevet i sammarbeid med BR leker //

Noen som kjenner igjen slike skrukkete tær? ^^, Det er tærne til en av mine to badegale jenter. Responsen vi får tilbake når vi spør om jentene vil bade slår det meste, den er ganske lik som når vi spør om jentene vil ha melon eller jordbær, som er favittmaten. Det blir hopp og sprett, to hender som strekkes i været mens de hyler lyst og gledelig “jaa, jaaa, baaade” før de kaster seg rundt, løper mot baderommet og drar i klærne.
Denne badegleden startet tidlig. 

Da jentene var ett år skulle jeg ta de med meg til Drammesbadet, jeg viste jo at dette ville glede dem så jeg fortalte hva vi skulle med et smil om munnen da jeg hadde funnet frem jakker og sko. Det var da jeg skjønte at de forsto hva ordet “badet” var, men ikke ordet “dra”. Og med et hadde jeg to små som hylet i sinnet fordi jeg kledde på dem. Jeg hadde jo sagt at vi skulle dra å bade. Så det å kle på var jo heeelt galt. Heldigvis kom humøret tilbake da vi landet i barnebassenget. 

Nye BR Badeleker
Gleden ble ikke noe mindre da vi mottok de nye badelekene fra BR Leker. Det har rett og slett blitt så gøy å bade at jeg kan rekke å sminke meg og vaske badet innen de synes det er på tide å komme opp, antagelig fordi vannet begynner å bli litt for kaldt. 

Og ingen ting er bedre enn å høre barna sine hyle av glede og leke sammen med latter og god stemning. 

“Hvor gøy er det å bade sa du? Så gøy ja” Haha. 

Jeg må virkelig si at disse nye badelekene til BR er helt fantastiske, jentene bare digger dem, og det er jo selvsagt slik de blir godkjent og godt likt av foreldrene også.

Dere kan se alle de forskjellige pakkene man kan velge i mellom HER

Pakkene jentene har er:

BR aktivitetestang til badekaret – denne liker jentene veldig godt, også er det praktisk at den kan festes på veggen med sugekopper. 

BR klistremerker av skumgummi – disse kan festes på fliser eller glass når de bli våte. Kjempe gøy for de små og ingen jobb for de voksene når leken er ferdig.

BR fiskemoro – hvem liker vel ikke å fiske? Med denne pakken får man med fire fisker som flyter i vannet som man fiske opp med fiskestangen og en beholder til å henge opp fangsten på. 

BR baderangler – Disse er det flaks det er to av, for det er som regel en kamp om disse fine sjødyrene som flyter på vannflaten og har kuler inni seg. 


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

BR feirer sin nye serie med morsomme og utviklende badeleker, og med det har jeg fått æren av å dele en konkurranse med dere.
Premien er en pakke bestående av de overnevnte lekene som jentene også har. Jeg trekker en vinner her på bloggen til søndagen, og alt dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen er: 

1. fortell en morsom badehistorie om barnet ditt, eller om hvor glad barnet ditt er i å bade. 
2. skriv mailadressen din i feltet for mailadresse, slik at jeg kan kontakte den heldige vinneren.  

Gøyere blir det ikke, i hvert fall ikke for de minste!  

Med så mange fine kommentarer og badehistorier skulle jeg virkelig ønske jeg kunne delt ut leker til alle sammen, men den tilfeldig valgte vinneren ble:

Cecilie, som sende sin kommentar kl:22:02. Gratulerer 🙂 

 

59 kommentarer
    1. Jenta mi elsker og lage masse skum som vi late som det er mat. Vi dusjet istad Så vi hadde en hel restaurant i dusjen når vi leker der.vi lager alt fra kake til kaffe. Hun serverer og mamma må lizom smake. Vi koser oss max!

    2. Så nydelige badenymfer! Hvordan er det når de får vann i ansiktet? Olivia elsker også å bade, men kan ikke fordra å få vann i ansiktet og vaske håret :S Har du noen tips, bortsett i fra å gjøre det til en lek/gjøre det beste ut av det?
      Skal se om jeg får skrevet en badehistorie etterhvert 🙂 🙂

    3. Så herlig =) jenta mi er som du bskriver jentene dine over her når et kommer til bading og vann =)
      Første gang jeg og Miriam Elise var i badeland, bla hun så facsinert av at hun kunne gå/løpe i vannet. Plutselig så hun en av disse runde metall-dingsene på bassengbunnen som er med og sirkulerer vannet. I høy iver bøyde hun seg ned for å ta tak i den før hun SPRATT rett opp og kikka på meg med et uforglemmelig blikk! Hele hodet var gått under vann! Et uforglemmelig øyeblikk =)

    4. Dattera mi på 14 måneder har nå begynt å si bade som det første ordentlige ordet (utenom mamma, se, og der) , og det sier litt om hvor glad hun er i å bade. Deter aldri populært å skulle opp av vannet, det eneste som funker er hvis jeg fester proppen på utsiden av dusjkabinettet (når balja står inni), da vil hun ut og fjerne den;)

    5. Cathrine Narum: Her ber jeg jentene se opp på meg når jeg står over, for da kan jeg vaske håret og skylle uten at de får vann i øynene. Men forårsaker de vann i øynene selv, som ved lek bryr de seg egentlig ikke 🙂

    6. lille jenta mi var 5 mnd og vi skulle bade 🙂 da hun fikk litt vann på seg og startet å plaske noe ekstremt så både jeg, faren og hele badet var fullt av vann 😂 da vi alle sammen var heilt gjennomvåt fra håret, klær osv ..
      Vi lo så tårene trillet og hun ble bare mer og mer ivrig !
      Jenta våres elsker å bade, hun sko gjerne badet hver kveld uheldigvis har hun tropisk eksem som gjør at hun kan kun bade noen få ganger i uken. Men når hun bader gjør vi det alltid ekstra morro! Så disse badelekene hadde vært kjempekjekt å ha !

    7. Jentene dine er så nydelige! Min lille sønn er bare 9 dager gammel, og siden vi er innlagt på nyfødtintensiv på grunn av komplikasjoner under fødsel har vi ikke fått stelt han så mye som vi ønsker. Men han fikk et bad her om dagen.. Stakkar lille skjønte ikke hva som skulle skje og skrek som en gal, helt til han ble senket ned i det deilige vannet – da ble han helt rolig og lå der bare med store fine øyne å så seg rundt <3 Og etterpå ble han skikkelig salig og god, og sovnet som en sten. Godeste lillemin, han ønsker seg helt sikkert slike fine badeleker til vi får klarsignal om hjemreise 🙂

    8. for noen gøyale leker. Jeg har faktisk lenge lett etter gøye badeleker, men syns det er så lite av de. De her var jo ikke dum i det hele tatt, kanskje jeg må kjøpe de til jentene. De elsker jo sånne ting 🙂
      ha en fortsatt fin kveld 🙂

    9. Lille Leah Marie på 10mnd elsker å bade, og nå som hun sitter helt stødig selv er det enda mer gøy!:) hehe, gråter hver gang hun er ferdig å bade:p Og de små føttene kjenner jeg godt, hun ser alltid sånn ut etter et bad:) plasker og spreller som en fisk, er ikke det minste redd:D vann i øynene er faktisk heller ikke noe problem, et bad kurerer enhver sorg her i huset, og både Leah og Mamma er like våte når festen er over:)
      Liker bloggen din veldig godt, har fulgt deg siden starten, og blir ikke lei;) Nydelige jenter du har:)

    10. Min lille datter på nesten 2 år elsker å bade. I et ubetenksomt øyeblikk lærte jeg henne å si atsjoo (som når man nyser) og samtidig sprute vann i ansiktet hennes. Hun elsker det. Syns det er kjempe gøy når mamma, pappa og hele badet blir vått.Og hver eneste badestund blir hele badet “atsjooet” ned. Siden hun ikke skjønner at det bare er med vann, så gjør hun det samme når vi leker i sandkassen og hun kaster rundt seg med sand.

    11. Så koselige bilder! Det lyser opp at de elsker å bade.
      Jeg har ei jente på 9 mnd nå som er helt i hundre når vi skal bade!
      Vi går på svømmekurs hver uke(noe som jeg anbefaler alle!), er på videregående kurs nå men startet når hun var 5 mnd. Det er så moro! Hun holder seg på kanten selv, svømmer under vann, henger på ryggen min mens jeg svømmer, plasker og leker med de andre..
      Akkurat nå trener vi på å finne kanten fra under vannet. Vi lærer å hjelpe barn i vann hvis ulykker skjer og at det er trygt på kanten for barna. Pluss at vi leker og synger masse i vannet!
      Så disse lekene hadde passet helt utmerket for vesla i badekaret!
      Hilsen Randi Therese

    12. Sønnen min elsker å bade! Han blir helt gal hver gang vi kommer til besteforeldrene som har badekar! Så dit har vi alltid med pysjen klar, og veit at vi MÅ bade før alt annet uviktig, som f.eks middag. Hehe! Vi har desverre bare dusjdører og en liten balje, men disse kule badelekene hadde nok gjort badegleden litt større her hjemme og 🙂

    13. Disse hadde Vært midt i blinker for oss. Gutten min har drevet på bading siden han var tre måneder, og nå som han er 1,5 så både dukker han selv og kaster seg ut i bassenget sittende fra kanten! en liten tøffing i basseng og skikkelig plaskeløve her hjemme. mye tøffere i vann enn ellers:)
      liten badehistorie; badebaljen står under trappa i gangen, og vi må ta den med inn på badet når han skal bade. En dag kom bestemor på besøk og hun hadde med seg en liten balje (som det kanskje er plass til ett håndkle eller to i- ganske liten), denne satte hun i gangen til hun skulle gå igjen. guttungen begynner plutselig å hvine/hyle, og prøver å hoppe samtidig som han kaster hendene i været gang på gang. Vi skjønte ingenting før han begynte å bære med seg den bitte lille baljen og skulle inn på badet. Når han fikk det med seg inn, plasserte han den der badebaljen pleier å stå og begynte å prøve å sette seg oppi – gang på gang, og han klarte jo ikke å komme seg oppi såklart. For ett uttrykk (og sinne) på en liten gutt som ikke skjønte hvorfor han ikke fikk plass i baljen sin og ihvertfall ikke hvorfor bestemor tok den med seg og gikk tilslutt.
      Ja takk til fine badeleker – vi får snart badekar og da hadde de Vært midt i blinken:)

    14. Jeg har en jente på 1 år og en på 3 år som ELSKER å bade!
      Likt som deg er det da jeg får stellt meg for dagen og ryddet badet 🙂
      Jentene mine hadde blitt utroligt gla for ny badeleke <3

    15. Så gøye leker! Har begynt på ønskelisten til min sønn sin 1-årsdag og der har jeg skrevet opp badeleker. Han elsker å bade. Etter hvert bad er hele badegulvet kliss vått for han har plasket med både armer og bein. Og jeg blir så våt hver gang at jeg må skifte alle klærne mine. Også på babysvømmingen vi går på er han helt vill. Med en gang vi kommer i garderoben lyset han opp og ler og smiler. Han vet godt hva han har i vente da 🙂

    16. Gutten her i huset på 2 år elsker alt som har med vann å gjøre:) han skal i badekare å ‘sømme’ (svømme), som han sier.. og det gøyeste er vell å late som om kanten er en rutsjebane, og så skli ned i vannet og dusje resten av badet samtidig:) han elsker når det er pappaen som bader han, da setter de på musikk og da kan du tro jeg hører masse fjas, lek og latter fra begge ‘barna’ :p de ville nok likt lekene godt begge to tipper jeg:D

    17. Første gang vi badet lille koste han seg sånn i vannet at han ble sint da vi tok han opp, så badegleden har vært der siden han var et par dager gammel. Jeg mistenker at dagens høydepunkt er når vi bader, og lykken var stor da vi flyttet og erstattet badebaljen med et vaskeekte badekar. Om mini fikk bestemme ville han nok badet hele dagen. Han er så skjønn når han plasker i vannet, og selvsagt tømmer ut vannet på gulvet. Han hadde nok satt stor pris på flere leker i badekaret 🙂

    18. 2 av linkene dine funker ikke:
      “Dere kan se alle de forskjellige pakkene man kan velge i mellom HER”
      og “Nye BR Badeleker”
      🙂 har ikke barn men gleder meg til å få det og leke med dem i badekaret 😀

    19. De der lekene var jo geniale, siden det gikk ann å henge de opp!
      har en liten gutt på 2 og et halvt år som elsker å bade. Og sitter lett en time i dusjen å leker, så her må vi bytte vann i dusjen mange ganger før han er lei. Men allerbest liker han å bade hos besteforeldrene siden de har badekar! Jo mere vann, jo mere gris og mere moro.

    20. Hei. For noen herlige badenymfer du har 😊 har ei lita jente på 2 år som elsker og bade, vi må stave ordet bade om vi skal snakke om det i mellom oss foreldre, hører hun bade så skal det skje med en gang 😊 hun liker og bade i badekar, i sjøen og basseng, så vi gleder oss til sommeren.
      Når det nærmer seg slutten på badetiden så sier eg i fra når vannet blir tappet ut, da legger hun seg på magen og skal “svømme” til vannet er helt vekke 😜 he he

    21. Min kusine er ikke så glad i å bade, men her for litt siden satte vi noe. Leker i bade karet. Da begynte henne og storkose seg mens henne badet. Hadde vert fint med disse lekene til henne😊

    22. Jeg har ei jente på 2 år som ELSKER å bade og dusje. Hun klarer nå å få av seg klærne selv og bleien. Har mange historier. Men i dag så skulle jeg ta meg en snar dusj mens hun satt utenfor dusjen og spiste jordbær og så på Karsten og Petra på iPaden. Men det varte ikke lenge før hun stod å reiv i pysjamasen sin å sa Aurora dusje. Mens jeg sa at jeg snart var ferdig. Hun fortsatte med å si Aurora dusje og jeg sa nei. Så sier hun bæsje do mamma. Og jeg benytter sjansen til å få henne til å gå på do og tar av henne pysjamasen for den fikk hun ikke av fordi den hadde så mange knapper. Jeg var på vei ut av dusjen for å sette på den toalettringen til doet. Så spør jeg om hun skulle bæsje. Og hun smiler og sier nei. Aurora dusje og går inni dusjen og hyler av glede. Hehe. Jeg flirte lenge av den lille luringen min i dag. 😀 De lekene hadde passet midt i blinken for henne 🙂

    23. Gutten min er helt gira etter å bade! Jeg og sønnen min som nå er 2 var ute hos besteforeldrene mine for en stund siden, og de har jo kjempe boblebad! så han elsker jo dette badekaret og sniker seg inn på badet for å se på det! men ene dagen så sto det en krakk inne på badet som han hadde klart å flytta bort til badekaret, jeg var inne i stua men syns det ble så merkelig stille! men når jeg kom inn på badet var han allerede komt oppi badekaret, fullt påkledd og kliss blaut! var så morsomt der han sto å ropte: mamma bade, oldemos bade! hihi! 🙂

    24. Hei! Etter at jeg fødte mine tvillingjenter for 16 mnd siden, var jeg litt despo etter å finne enn en blogg jeg kunne identifisere meg med. Du har gitt meg en trygghet og svart mang en gang på spm og problemstillinger som til en hver tid dukker opp. Jeg digger deg og liker aktivitetsnivået ditt. Vi er noen raringer vi tvillingmødre, alt det vi gjør og får gjort itillegg til de små englene med ulike behov og motsatt hårsveis. Pleier aldri å skrive noe på blogger el nettet. Men en gang er den første. Og da ble det her fordi vi er tvillingmammer, og det er stas. Og bading ja, det tar jo helt av, de står jo og hopper nesten oppi badekaret. De elsker det. Gjør det nesten hver dag fordi det er godt for de å være nakne, og være i det våte elementet. Det siste på den fronten er at de liksom prøver å vaske seg med kluten og syns det er stas om jeg kaster vann fra en plastikkglass på de, da ler de seg ihjel. Fortsett din flotte blogg. Namaste! klem fra en yogatvillingmamma

    25. Marianne Sørhus: Så utrolig hyggelig tilbakemelding å få 😀 Tusen tusen takk, jeg setter større pris på det enn du aner 🙂 Kos deg masse med twinsa <3
      God klem

    26. Datteren min blir ett år nå til uken, så har flere herlige enn morsomme badehistorier. Men hun elsker og bade, og det har hun gjort fra vi kom hjem fra sykehuset. Hun begynte tidlig å forstå at det å plaske å styre er gøy, og det syns hun fortsatt.
      Nå nylig har vi begynt med litt badeskum i vannet og kan tro det er spennende og stas. Hun ligger seg ned på alle fire, lukker øynene og nedi med ansiktet. Hun tar det så kjempe fort opp igjen med et stort glis om munnen så de nydelig små tennene syns. jeg syns jo dette er kjempe festlig, og dermed dukker hun under igjen og igjen, og jeg fniser og ler. He he. Hun er herlig! <3
      Hadde vært stor stas for oss begge å vinne de søte badelekene.
      Ønsker deg en god natt og fin torsdag. 🙂

    27. For noen fantastiske leker!!! Hadde passet helt perfekt da vi endelig har fått badekar i steden for dusj på plass. Lille Magnus på snart 2 år (ikke så liten lengre nå) er helt i hundre og spør om å få bade flere ganger om dagen. Vi begynte på babysvømming med han når han var bare 6 mnd. Vi prøver å gå i svømmehallen to-tre ganger i mnd. for å vedlikeholde det han lærte første året på babysvømming. Nå både hopper han, dykker til kanten, “svømmer” selv der det er grunt nok til å få armene i bunnen, og dykker ned på bunnen av voksenbassenget (den grunne delen) og henter ringer. Det er fantastisk godt å se hvor trygg han er i vannet. Når ham blir større skal han følge opplæringsprogrammet til Norges Svømmeskole sånn at han lærer seg grunnleggende svømming og vannkontroll.
      Vi er kjempeglade for å ha fått oss en skikkelig badenymfe som ikke kan få nok av vannlek. Og selvfølgelig veldig stolte av den lille store gutten vår. Jeg krysser virkelig alt jeg har for at jeg kan vinne dette til han.
      God klem fra fast leser som elsker bloggen din❤️ skal forresten prøve meg på å sy meg en topp og lillemann en bukse i helga, gleder meg til å finne frem symaskinen igjen!

    28. En morsom badehistorie: Jenta mi (Oda) på 2 år,har for 2 mnd siden fått en lillebror. Oda har jo selvsagt bitt seg merke i at lillebror har tisselur😜Noe som hun selv ikke har! En kveld lillebror bada i det lille badekaret,mens Oda badet i det store,så studerer hun lillebror. Så sier hun: Mamma,jeg har ikke tisselur jeg. Jeg: Nei,du har ikke det lille venn,det er bare gutter som har det! Oda:Du mamma,jeg skal dra på butikken å kjøpe meg en tisselur jeg😂Haha.. Hva skulle jeg si? Disse barna er fantastiske❤️ Å må bare avslutte med at du har en fantastisk blogg😀Det går aldri en dag uten at jeg leser😀

    29. Kristin Marie: åh, så imponerende! Min drøm var også babysvømming, men måtte krysse det av listen da det ble to 🙁

      Så hyggelig å høre. Lykke til med symaskinen 😀

    30. Camilla: herlighet så herlig <3 smilte godt av historien. Det er så gøy med disse gullkorna 😀

      Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

      God natt fra meg

    31. Åh så kjekt! Tia elsker å bade, men hater å vaske håret. Så det er en hat/elsk situasjon for Tia. Heldigvis hr hun et par leker som gjør at hun holder ut litt ekstra. Men disse her var jo skikkelig smarte! 😀 Tia har også prinsessen som henger seg opp på veggen!

    32. Min lillegutt på snart 4 mnd (2 korrigert) elsker å bade. Og det har han gjort siden sitt første bad på nyfødt intensiven 🙂 han er ikke så glad i å kle av seg, og hyler og skriker. Heeeelt til han lander oppi badestampen. Da smiler han fra øre til øre 🙂 og blir nesten litt irritert da vi tar ham opp :p

    33. Jeg har to søte små som elsker å bade (2 og 4 år). Det er et styr å få de ut når de først har begynt å bade.
      For to somrer siden da storebror var 2.5 år var vi i Spania. Noe av det første vi gjorde var å gå til badebassenget for å ta en dukkert. Vi fikk så vidt tatt på storebror armringer før han satte farten mot “voksen”bassenget. Med hjerte i halsen sprang vi etter ham og ropte at han måtte vente på mamma og pappa. Han hadde jo aldri badet alene i et stort basseng før. Vi nådde ham ikke for før vi visste ordet av det hoppet han ut i vannet og gikk selvsagt under vann før han så elegant SVØMTE under vann inn til kanten, kom opp og hoppet på ny. Vi foreldre stod der i sjokk og forstod svært lite. Hvordan i alle dager kunne gutten svømme?? Han ble dagens underholdning i svømmebassenget for å si det slik.

    34. Så herlige badejenter 🙂 umulig å ikke smile av dette innlegget 🙂
      Jeg har Jo ei datter på 2 1/2 som ELSKER å bade. Badekaret hennes har alltid vært en dyp balje som faktisk har blitt brukt til å gi vann til hesten til tante en gang i tiden! 🙂 hun vokser jo ut av denne, men når hun begynte å sitte selv i badekaret (rundt 6mnd) med masse skum så var det første gang hun fikk ordentlig, god latterkrampe – sånn som barn har når de (jeg kaller det) ” å trille med latter”. Lille frøkna vår er en meget alvorlig jente, og det å få hun til smile er vanskelig nok, men og få henne til å le er nesten umulig. Vi lo så tårene trilletselv da hun smilte og lo trill rundt, med to små tenner nede foran og og to små oppe. Skulle gjerne lagt ved et bildet , for det bildet vi har, det tror jeg kunne vært på en såpe reklame!

    35. Min Adrian som nå er 15 måneder har alltid elsket å bade, men han har også alltid elsket kosen sin! Det var et tøft dillemma da han innså han måtte velge.. så tøft at han fikk det største raserianfallet noen gang.. I et svakt øyeblikk fikk han viljen sin. Han STORKOSTE seg med tittei lek med dassvåt kos.. hah jeg kunne ikke annet enn le 😀 Han lærte til neste gang ettersom det ble en hel dag uten kos ettersom den måtte tørke 😀 Neste gang innså han at kosen måtte til side, da det er altfor kjekt å bade 🙂
      Elsker bloggen din! 🙂 Veldig kjekt å se en så ærlig blogg:)

    36. Gutten min på 2 år er ekstremt glad i å leike i vann, og bade er absolutt favoritt aktiviteten hans 🙂 Det som er utfordringen nå, er ar han har blitt så lang at han rekker opp til krana i dusjen, så det er ikke få gangene han fult påkledd har blitt veldig så våt etter å ha starta dusjen på egenhånd 😉 Men detta syns han bare er morsomt, og har virkelig ikke noe i mot å bade med alle klæra på 😉

    37. Vi har ei tulle på 5 mnd, og hun har elsket å bade fra hun var et lite nurk på rett over 2 kg! Hele baderomsgulvet er vått etter kveldsbadet! Her om dagen var vi på babysvømming for første gang, og hun koste seg glugg i hjel. Vi gleder oss til fortsettelsen! Hun har ingen badeleker enda, så det hadde vært veldig koselig å vinne. Lekene ser så fine ut! Jeg tror hun hadde satt pris på de 🙂

    38. For litt over 2 år siden fant datteren min på da 3 år at hun ville ha badebasseng. Det løste hun ved å tette sluket i dusjen, så alt vannet rant over kanten på dusjkabinettet. Når jeg etter en liten stund går inn å ser til henne, så danser hun rundt på et baderomsgulv fylt med vann. ” mamma se jeg vasker gulvet som Pippi, og har fått badebasseng”. Det hele endte med en vannskade til litt over 400 000 på leiligheten under. Så dette blir nok en badehistorie hun får høre under konfirmasjonstalen sin 🙂 Hun elsker fortsatt å bade, men i litt mer kontrollert form 😀

    39. Vi er for tiden inne i en lang “jeg vil ikke vaske håret”-greie.. Hun elsker å bade, men hylgriner når håret skal vaskes :/ Det er så kjedelig.. Før elsket hun å bade gjennom hele prossessen, og vi var på en fantastisk babysvømming.. Men nå er det egentlig et ork å gjennomføre 🙂
      Håper det gir seg snart, og at vi snart kan dele koselige badehistorier igjen <3

    40. Jeg har en gutt 2,5 år over en jente 1,5 år. De er nesten som tvillinger og gjør det meste sammen. De elsker og sitte I hver sin balje og leke og sprute. Minstefrøkna er meget bestemt og vil gjøre alt selv. Badebaljene står I I et dusjhjørne med sånne før er du kan skyve helt inn. Så da lille frøkna skulle hele ut vannet fra balje selv ble det vann utover hele badet! Så da fikk vi vasket hele badegulvet I samme slengen;).

    41. Da eldste gutten min var rundt 1,5 år (Han er 2 nå) var han utrolig glad i å plaske med vannet i baljen. En dag mens han satt og plasket fikk han til en skikkelig vannsprut rett i fjeset. Han skvatt til før han snudde seg mot meg, og sa med oppgitt stemme: “Mamma..” Det var tydeligvis min feil at han fikk vann i fjeset. Fikk meg en god latter da 🙂

    42. Hei. Først og fremst må jeg si at du har en kjempe fin blogg, og to nydelige jenter. Jeg er selv tvilling, så synes det er ekstra moro å lese om dine, kjenner jo igjennom situasjoner som mamma har fortalt om.
      Vi ønsker oss virkelig disse lekene, har ei, med veldig sterk vilje ogmening, som akkurat har fylt to år. Hun blir så sint hver gang vi nevner bading, hyler og bærer seg. Men når hun først er i badekaret så er alt topp, helt til hun må ut da..😅puuh.. Vi bader ikke hver dag for å si det sånn. Men noen gøyalenye leker vet jeg at ihvertfall den ene biten hadde gått enklere😄

    43. Sønnen vår på 9 mnd elsker å bade. Vi går på babyavømming hver søndag, her plasker han og svømmer så han er helt utslitt etter en halv time. Vi har ikke så mange badelekser, så det ville vært kjempe koselig å vinne 🙂

    44. Lille Plutten her har fått omgangssyke og diare. Til hans store glede måtte han bade på dagen i dag fordi bæsjen hadde rent igjennom bleia og ned i sokkene. Glad og fornøyd lekte han og koste seg, men desverre måtte han bæsje igjen.. 🙁 stakkars lillemann.. Nå kom det bæsj på lekene. Jeg fisket selvfølgelig han og alle lekene opp og alt ble vasket og fint igjen. Det mener jeg, men ikke Plutten. De feberblanke øynene tittet på lekene og sa æsj bæsj. Tror han hadde satt stor pris på nye leker!

    45. Min eldste på 2 1/2 er en badenymfe uten like og ELSKER å bade. Lillebroren på 7 måneder nyter å bade, men kan ikke bade ofteeller lenge pga eksem. Selv om vannet er blitt iskald og hun fryser nekter hun å komme ut av vannet. Vi må ta ut proppen i skjul 😉
      Lykken ble stor da vi nylig flyttet fra leilighet til hus og gikk fra bare dusj til å få ett gedigent hjørnebadekar i tillegg.
      Hun elsker å stå mens hun dupper hodet ned i vannet for å så rette seg kjapt opp for å se spruten som kommer fra håret hennes.
      Beste badehistorie må være fra i dag. Hun var ute å tuslet hos mormoren sin med to tanter på slep da hun kom over en gigantisk vanndam etter regnet. Hun roper lykkelig ut “BADE” og før søstrene mine får tid til å reagere ligger hun på rygg midt oppi dammen og lager “engel”. Hun hadde bare på regnjakke, så hun fortalte hurende til meg da hun ble bært inn at hun: “bei isekalle ute å bade ei mamma”. Heheh

    46. Vi har vært innom en kjedelig periode nå, eldstejenta på 5 har vært gipsa fra trusekant til storetå etter beinbrudd.. Og å bade med lillesøster på 17 mnd er jo sååå morro, så vi har tapet så godt vi kunne med apotektape og søppelsekker, plassert små krakker oppi badekaret så beinet er over vann.. Men nå er gipsen av og vi gleder oss til å kunne bade uten å måtte være redd for våt gips 🙂 🙂

    47. Åh, de badelekene hadde vært super til snuppa på 2 år her i huset!
      Nå koser hun seg for det meste og leker seg i badekaret, men det er ikke sjeldent at hun bruker “kaffekannen” sin til å helle vannet utenfor badekaret slik at hele gulvet blir vått! 😛 Ser for meg at spesielt aktivitetsstangen kunne ha holdt badevannet i badekaret! 😉

    48. Hei! For noen fine leker! Jeg har ikke morsomme historier fra bading ennå.. Det var når vi var i Thailand for 8 mnd siden at lillegutt, som nå er 14 mnd, ble opphengt i vann og bading.. Han er som regel stup trøtt etter en lang dag hos dagmamma, så etter middag er det en trøtt og grinete gutt som er her hjemme. Når jeg sier vi skal bade, løper han mot badet, og setter seg foran døra og prøver og dra av seg sokkene.. Etter evigheter (for han) har jeg fått tappet i balja, og han løper mot den og går oppi.. Når det er på tide og avslutte, og jeg sier “nå skal vi tørke deg”, begynner han å plaske med hendene for at jeg ikke skal få løftet han opp! Det brede smilet og lure øynene han har når han driver med det, gjør så jeg glemmer hvor grinete han var for litt siden, og hvor heldig jeg er som har verdens beste gutt! 🙂

    49. Nevøen min elsker å bade! De har ikke noe badekar, så det blir med balje i dusjen- men han ELSKER det.. Plasker, ler rått og koser seg glugg i hjel. Mammaen sitter utenfor dusjen og passer på, og ofte resulterer en badeseanse i at hun må skifte egne klær og tørke over hele badet, vannet flyr bostavelig talt veggemellom! 😉 Tipper de hadde blitt ustanselig glad for litt leker, nå som han begynner å bli stor, og klarer å bade litt mer på egenhånd. Han har akkurat bikket 1 år, og jeg er ganske sikker på at mammaen hadde satt pris på å kunne ordnet seg, og sminket seg mens minsten hadde det moro i balja med badeleker og det hele 😀

    50. Ser morsomt ut med nye badeleker. Tvillingjentene mine på 15 mnd blir helt i ekstase når de hører at vi tapper i vann i badekaret. De flirer høyt og tramper vilt med føttene. Når er i badekaret er det vannsprut som er tingen! Badet er helt vått etterpå.
      Litt kjedelige leiker som vi har, hadde vært kjekt med noen nye. 😉😉

    51. Åååå, her elsker hun å bade! Ser for meg det hoppende, glade vesenet som akkurat har fått seg nye badeleker! De små og deres gleder er så herlig å få lov til å oppleve 🙂

    52. Så søte jentene dine er <3
      Har en jente selv på 1 år, hun eelsker å bade. Hun pleier å reise seg, for så å sette seg fort ned igjen, slik at alt vannet plasker ut over alt, også på mor som blir kliss blaut.Hun ler like godt hver gang :p Vi blir ihvertfall like rein begge to! Heheh. Nå har hun vært litt uheldig og fått eksem, så da blir det i perioder bading to ganger om dagen i oljevann, så kanskje nye badeleker kan gjøre all badingen enda litt gøyere for henne:)

    53. Min jente på 2 år elsker virkelig å bade. Det er så komisk hver gang hun er i badekaret skal hun ha masse skum. Så vil hun at jeg skal kile henne på føttene (slik at jeg må åpne dusjdørene) også spruter hun hele meg og badet klisje vått!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg