hits

Mamma og pappa på dansekurs

19.04.2017 - 14:15 6 kommentarer

Olivia og Otilie fant seg godt til rette på to barstoler, med tegne- og godsaker foran seg på bordet. De to ble nødt til å være med da mammaen og pappaen skulle på dansetime langfredag. 

For noen dansere, det er vi ikke. Eller det vil si, jeg danser så svetten spruter på fest, men jeg tror ikke den type dans kvalifiserer seg som bryllupsdansen. BT derimot har for mange å prate med på fest, så dansefoten hans er om mulig enda mer rusten enn min.
Vi tenkte vi kanskje kunne øve litt hjemme i stua med noen youtubefilmer til hjelp, men nå må jeg si at vi er veldig glad for at vi tok en privattime for å lære oss en enkel brudedans.

Dansen vi skal danse kan ikke sammenlignes med noe fra "so you think you can dance" , da i så fall kun fra audition hvor det ikke går så fryktelig bra. Haha. Neida, det blir en rolig og koselig dans, og jammen har vi måtte lære oss noen steg også.  

Det var i alle fall til utrolig stor hjelp å gå til noen som er profesjonelle på området, for de ser fort hvor erfaren man er og hva de kan legge opp for at dansen skal gå bra. I tillegg fikk vi god veiledning i hvordan dansen skal starte og avslutte, og hvordan vi skal samle alle gjestene til brudedansen, og det er vel noe jeg aldri hadde tenkt på hvis vi ikke hadde gått til en profesjonell. 

Jentene syntes det var veldig gøy å være med, og de sjarmerte danselærerer, Bjørg Grete, i senk. Så ikke bare gikk vi ut fra dansetimen som litt bedre dansere, vi gikk også ut med en følelse av å være enda bedre foreldre, så god hun var til å skryte oss opp i skyene for å ha så rolige, trygge og glade barn. 
Litt skryt får en virkelig til å sveve litt ekstra! 


 


- Speiltvillingene på Facebook - 

 

6 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

19.04.2017 kl.14:40

Ikke alle som kan ta 4 åringene sine med på dansetime å faktisk få noe gjort :D

Stine Skoli

23.04.2017 kl.09:36

Statera Marit Ebeltoft: Nei, det er kanskje ikke det :)

Sunniva

29.04.2017 kl.08:54

Er det hjemmesydd kjole? Den var kjempefin :-)

Stine Skoli

29.04.2017 kl.13:24

Sunniva: Takk, ja det er den :)

Eika

01.07.2017 kl.23:52

Så fine dere er :-) Hvilken sang valgte dere til brudevalsen?

Stine Skoli

02.07.2017 kl.19:50

Eika: how long will i love you - ellie goulding

Skriv en ny kommentar