Gratulerer med nytt hjem

Pappa og Mariann har kjøpt seg et splitter nytt hus. Så i går måtte vi ta turen for å se hvordan det var. Pappa og Mariann hadde bare vært i huset i en time tidligere. Ikke dårlig når det ser slik ut 😉 

Hehe, huset var nemlig bygget, møblert og så lagt ut for salg. Morsomt egentlig, det blir jo en del endringer for at de som faktisk skal bo der skal få en hjemfølelse, men en del av møblene var så fine at de kommer til å beholde de. Pappa og Mariann har bodd i hvert sitt hus frem til de nå har kjøpt dette sammen. Så de skal i hvertfall ikke klage på at de har for få møbler, med møbler fra tre hjem. 

Ingen er bedre å kose på enn morfar sine bløte bollekinn ^^, Noe pappa drar stor fornøyelse av. 

Bestefedre er noe spesielt. Pappa var vel den mest skeptiske den gangen vi fortalte at vi skulle ha barn. Kanskje ikke så rart, jeg var jo bare 21 år. I tillegg er jeg jo minstejenta, og jeg trur at fedre synes det er litt skummelt når de skjønner at døtrene sine blir voksene. Men selv om han var den mest bekymra, så var han også den som var mest på besøk den første tiden for å kose med barnabarna sine. Jentene var hans andre og tredje barnebarn, siden Sol til søster er første. 
Det å se han bli morfar har vært spesielt, og det samme gjelder for svigerfar. For det er akkurat som om noe i hjertene dere smelter når de ser jentene. De blir helt tussete på en helt herlig måte.  ^^, 

7 kommentarer
  1. Hehe, dette kan jeg kjenne igjen. Pappa har gått rundt som ei nyforelska ungjente siden tvillingene mine blei født i fjor sommer. Han skal fikse “alt” når han er på besøk, leke, bleieskift osv., og har hørt han går og viser fram bilder til alle på jobben. Blir nesten flaut, men det er jo hyggelig med en så stolt og interessert og omsorgsfull morfar!

  2. Sorry, må bare kommentere: det skrives ikke voksene, men voksne;) Har tenkt på det så mange ganger nå;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg