Frilansejournalisten Stine !

Jeg fikk en følelse av at mulighetene kom servert på et sølvfat da jeg ble spurt om å begynne jobbing som frilansejournalist for en ukes tid siden. For et år siden fikk jeg muligheten til å starte som gjestedesigner på omtrent samme måte, så det er ikke tvil om at jeg har følt meg heldig.

Tenker jeg meg om to ganger vet jeg at det ikke er tilfeldig, eller at jeg egentlig er spesielt heldig, for lang tid i forkant har jeg jobbet målbevist og rettet mot begge disse jobbene jeg nå har fått. Jeg hadde sydd og vist frem mine egenskaper innen syverden i ett år før jeg ble plukket opp i symarkedet. Jeg har skrevet for tusener av mennesker hver dag i to år og begynt journaliststudie før jeg ble plukket ut som frilansejournalist. 

Det er et bevis på at drømmer går i oppfyllese så lenge du er er målrettet og jobber for dem!

I dag var jeg to timer i møte angående journalistjobben, jeg skal begynne å skrive for vår lokalavis, ReAvisa. Jeg ser på det som en fantastisk mulighet ved siden av studiene, for en ting er sikkert, jeg lærer mye mer av å kunne være med på virkeligheten enn å ha nesa ned i bøker. Jeg trur at studiene blir lettere, mer lærerike og enda mer givende når jeg faktisk kan være ute å lage saker samtidig.

Jeg synes det er litt skummelt, og veldig gøy på samme tid! Og jeg håper at jeg kan levere opp til forventingene! Som frilanse kan jeg velge saker litt etter hva jeg ønsker å skrive om eller har tid til å skrive om og det passer veldig fint sammen med resten av den travle hverdagen min. 

Til helgen må det nok feires, bloggen var to år 15. september og jeg har fått meg ny jobb 😀

HURRA!!

 

 

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg