Sy kjole, bake bryllupskake!

Jeg tror jeg har et syndrom som jeg har valgt å kalle: “Finn på litt ekstra mye å gjøre i siste liten, så du er sikker på at du får nok å gjøre!” – Et langt og godt navn. 

I skrivende stund har jeg ikke tid til å skrive, det er derfor jeg i dette sekund baker, syr kjole og lager bordkort mens jeg skriver litt i mellom kunstpausene. For i morgen – Ja i morgen skal mamma og mann feire bryllupet sitt.

Kjøkkenmaskina durer, heldigvis på frihånd så jeg slipper å blande kake i kjolen, for det hadde seg slik at min kjære mamma spurte om jeg kunne lage selveste bryllupskaka, og det tar jeg som et stort kompliment og en enda større utfordring. Det var greit nok det, helt til..  Etter frisørbesøket mitt på onsdag, så gikk jeg i mellom kriker og kroker i diverse klesbutikker i Tønsberg på let etter en ny kjole jeg kunne ha på meg i mammas bryllupsfest som er i morgen. Det var helt uten hell, da jeg kun fant kjoler til galla eller kjoler til hverdags. Så da jeg la meg onsdag kveld bestemte jeg meg like gjerne for å ta turen til Stoff&Stil dagen etter. 

Jeg fant etter mye leting to stoffer jeg likte, og tenkte på veien hjem: Denne kjolen bør lages på to timer, for mer tid har jeg egentlig ikke til rådighet. Å sy en formsydd kjole for første gang, som jeg i tillegg har tegnet og tenkt ut store deler av mønsteret… … tar ikke TO timer å lage! Haha. Så ja. Her er jeg i minus med tiden (som vanlig). Men antagelig så kommer jeg i mål allikevel. Sukkerbrød er i ovnen, slik at jeg kan lage bryllupskaken i kveld, og kjolen mangler bare en søm og noen finjusteringer. Så da er det bare alt det andre igjen 😛 

Jeg tørr nesten ikke tenke på hvordan det skal gå i mitt eget bryllup! 


– Speiltvillingene på Facebook – 

Siste innlegg