Flying Superkids tilbake til Norge

HURRA! Nå er det snart gjennsyn med denne utrolige gjengen! 
10. februar starter Flying Superkids sin turné i Norge. Hvor og når de stopper for å ha show kan du se på bilettutsaget deres her! 

Det har alt gått et år siden vi var å så på showet, og det utrolige er hvor godt jentene husker det hele. De kan enda fortelle om alle rockeringene barna rocket med, og stadig lager de sitt eget turnshow inspirert av Flying Superkids. 
Jeg hadde aldri før sett jentene så trollbundet til noe før, som det de ble under sist show. Nå gelder de seg henrykt over å kunne få se de igjen. 

Hvis du ikke har hørt om Flying Superkids tidligere så er de en eksplosiv cocktail bestående av turn, akrobatikk, hopp, dans og sang utført av barn og ungdom i alderen 7-18 år. Barnas livsglede kombinert med deres unike kunster og et fantastisk lyd- og lysshow, gjør arrangementet til en ren festforestilling for hele familien.

De flyvende superbarna fra Danmark, har gjennom årtier underholdt mange millioner tilskuere i hele 35 ulike land og er den eneste «amatørforestillingen» i verden som noen gang har mottatt en Sirkus-Oscar, og showet har dessuten mottatt Fyrst Reiners personlige pris ved sirkusfestivalen i Monte Carlo.

For en gjeng! 


– Speiltvillingene på Facebook – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg