Shopping på vei hjem

/ Reise i samarbeid med Visit Sweden /

Det var kommet til vår tredje og siste dag på langhelgen vår i Sverige. Etter en god frokost, og vannsprut i bassenget på Strömstad Spa kjørte vi videre med nesen hjemover. Men på veien stoppet vi der vi alltid stopper på vei hjem fra Sverige, nemlig på Nordby Shoppingcenter! Det er et must når man kjører forbi. 

Nordby er et av Skandinavias største kjøpesenter – med sine 80.000 kvadratmeter og 110 butikker! Det er ikke ofte vi er ute på shopping, så stort sett gjør vi unna en god del når vi er innom på Nordby. Der finner vi alt, og mer til, i tillegg er det ganske mange penger å spare. Det er regnet ut at man sparer 60 % på å handle dagligvarer der, og opp til 30 % på andre varer. Jeg synes i tillegg det alltid er supre tilbud på de litt dyrere forbruksvarene som sko, dresser og mer. 

En oversikt over hvilke varer du sparer mye på, aktuelle tilbud og “ukas ekstra gode deal” kan du sjekke ut på hjemmesiden til Nordby Shoppingcenter

Vi var nødt til å fornye regntøyet til jentene, og med det sinnsyke utvalget kan selv denne mammaen finne likt regntøy i forskjellige farger. Jeg kan lete meg grønn etter uteklær i forskjellig farge, men så må de ha ulike farger om barnehagen skal se forskjell på dem, så det er alltid en glede når jeg finner det. 

Jentene fant også dressene sine som vi kjøpte før jul på Nordby Shoppingcenter. Olivia sin lilla og Otilie sin rosa. 

Etter en liten runde var det to som var veldig sultne, senteret har mange spisesteder, som byr på alt fra burger og kebab til kafeer og À la carte- restauranter. Men da jentene fikk bestemme menyen ble det så klart Sushi! Det er ingenting de liker bedre, selv pannekaker blir slått ned i støvlene. 

Det ble storhandel på oss denne turen, alt i fra deilig kalv indrefilet (som man måå ta med), til interiør til barnerommet, og en hel del klær til store og små. 

Etter noen timer med shopping begynte jentene å få maur i føttene, da måtte vi ta turen innom Djungelland, et helt nytt lekeparadis som ligger inne på Nordby Shoppingcenter. Dette hadde jentene gledet seg til fra vi sto opp den morgen, og de hoppet av glede ved gjennsyn av lekeland. Ikke uten grunn heller, vi måtte jo bli med vi voksene også, og for en plass. Jeg lo så jeg tisset litt på meg, og hylte så høyt i en sklie at hele Djungleland stoppet opp i noen sekunder. Barna er i allefall en hel del tøffere enn mammaen sin. 

Helt til slutt, og fem timer etter vi hadde ankommet Nordby Shoppingcenter måtte vi ha med de matvarene vi skulle ha med hjem. Jeg har aldri opplevd så fornøyde barn på et shoppingsenter noen gang, men da vi trillet oss igjennom matvarene ble et par øyelokk veldig tunge. 

Vi takket hverandre for tidens tur da bilen var fullastet, og kjørte hjem glade for at turen hjem ikke var for lang. 

– Sjekk ut reisepakkene “Handle på vei hjem” hos Visit Sweden! Det er der denne turen vår er lagt opp, og den kunne ikke vært bedre! 

Følg også Visit Sweden på Facebook – om du vil få nyheter om reiser og det som skjer i Sverige. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg