Tar helgen på Færøyene

Brått er det bare to dager til mannen og jeg reiser en langhelg til Færøyene. Woop Woop! En voksenhelg er det lenge siden vi har hatt, så jeg kjenner jeg gleder meg veldig. 
Turen er en fagtur igjennom MEF (maskinentreprenørenes forbund), altså med jobben til Bjørn Tore. Det fine med slike reiser, er jo at vi damene (for det er stort sett det alle vi ledsagerne er), får reise på guidet tur, mens maskinentreprenørene er på fagseminar. På kveldene er det alltid masse hygge, skravling, god mat på tallerknene og vin i glasset ! 

Færøyene en bortglemt perle? 
Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har tenkt spesielt mye på Færøyene siden vi hadde geografi på barneskolen. Vi måtte faktisk google litt, bare for å finne ut hvilket land øygruppen tilhører, og finne ut at det faktisk bor 50 000 mennesker der. 

Derfor er det jo helt fantastisk å få muligheten til å reise ditt og besøke stedet. Det er jo antagelig ikke noe vi hadde prioritert ved andre anledninger. 
 


Noen som har vært der, og har noe å fortelle så er det bare å slenge igjen en kommentar i kommentarfeltet 🙂 

– Speiltvillingene på Facebook – 

 

7 kommentarer
  1. JA! Færøyene er fantastisk. Var der for første gang i fjor høst og det var en helg med knallfint vær i tillegg. Får dere anledning, spis på Koks, fantastisk restaurant med michelenstjerner. Ellers anbefales tur til Saksun, Tjørnuvik, Gjogv, Vidareidi. Fant et par koselige steder/kafeer i Torshavn også. Kos dere!

  2. Færøyene virker helt fantastisk.
   Men de har en helt grusom tradisjon hvor de lurer hvaler med inn i havna med båter, for så å gå ut i vannet og hugge løst på dem. Anbefaler derfor å holde dere unna der hvor dette pleier å skje, i tilfelle det er noe som skjer mens dere er der.

  3. Jeg er kvart færøysk så har vært der mange ganger:) vil anbefale Saksun og Gjogv hvis dere skal kjøre rundt. Fergetur til Sudorøy er veldig fint, da får man sett mye. Gåtur på Nolsøy utenfor Torshav er også kjempefint. Vær forberdt på kaldt, veldig skiftende og dårlig vær! kos dere masse:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg