Kvinner trenger litt prinsessefølelse

  •   

Reklame

På tide å sende et blogginnlegg til din kjære? Tagg din kjære i innlegget på Facebook, eller send han/hun lenken til dette innlegget. Det synes jeg du fortjener 🙂 

Hei, du kjæresten, mannen, konen – det er deg jeg snakker til. Du ble nettopp tagget av din kjære, stemmer ikke det? 

Ikke løp av sted nå bare fordi du har havnet inne på en blogg, din kjære og jeg har noe viktig å meddele. Så har du kommet deg inn hitt, da får du lese fortsettelen, for i enden av denne visa så venter det en belønning, og den er ikke så rent liten heller 😉 

Om to uker fra i dag, altså den 14. februar er det nemlig en viktig merkedag. Valentinsdagen – også kalt Alle hjertes dag og Kjærlighetsdagen. En dag for feiring av kjærligheten (naturlig nok). 

Frykt ikke nå, din kjære ble nok litt forelsket i alle disse nydelige kaninene, men du skal få slippe kaninhår i hele boligen, for det hun virkelig drømmer om, er en aldri så lekker klokke fra Daniel Wellington! Nå får man nemlig med et hjerteanheng og innpakning på kjøpet. 

Daniel Wellington har gitt meg en helt unik gave etter flere år med samarbeid, og som en gratulasjon på at vi har en baby i vente. Daniel Wellington sjenerøsitet stanser ikke der, så jeg har fått en rabattkode å dele, slik at du kan gi en lekker oppmerksomhet til din kjære for en litt rimeligere penge. 


/reklame: Gavepakke i sorte detaljer / 

Jeg skal nemlig fortelle deg en liten hemmelighet om din kjære: hun drømmer nemlig om å få oppleve noe som kanskje er litt i overkant, men som også gir henne følelsen av å være en prinsesse som mottar en romantisk gave fra sin ridderlige prins. 
Nå fikk du kanskje bakoversveis, men det er helt sant, drømmen satte seg i oss den gangen vi var barn og så på Disney-eventyr. Det betyr ikke at hun trenger den slags oppmerksomhet til en hver tid, men hun drømmer om å oppleve den en eller annen gang. 

Hvorfor glede din kjære akkurat denne Valentinsdagen? 
Det er noe ekstra spesielt med å motta en gave på en dag utenom bursdag og jul, i tillegg blir du antagelig kåret til årets kjæreste av vennegjengen. Best av alt er vel allikevel din belønning oppi dette, en overlykkelig kjæreste hvor Oksytocin begynner å flyte rundt i blodet – du vet vel hva det betyr 😉

Akkurat nå deler jeg ut en rabattkode som gir deg 15 % avslag på kjøpet, og som min mann pleier å si når han kjøper noe til seg selv på tilbud: “Det er jo nesten som å spare penger det” 

Rabattkoden er: Stines – den gir 15 % rabatt, og den varer fram til Valentinsdagen. 

Du kan: 

1: gå inn på www.danielwellington.com og kjøpe en klokke med lærreim – da får du i disse to ukene med et hjerteanheng og innpakning på kjøpet. 

2: gå inn på www.danielwellington.com og kjøp gavepakken i sort eller gyldent og få, en klokke med mesh-reim + en ekstra lærreim og få hjerteanheng og innpakning på kjøpet. 

Det er selve eksen inni den store roseboksen som er er gaveinnpakningen som følger valentin-tilbudet, og den ser ut som dette: 

– Gratis frakt verden over. MVA og Toll kommer i tillegg

MVA og Toll: 
Når du handler på Daniel Wellington i Sverige, trekkes mva. fra prisen når du betaler i nettbutikken. Dvs. kjøper du en klokke til 1499,- så betaler du 1199,- for klokken i nettbutikken. Mva. kostaden betaler du når klokken kommer til Norge + et lite tollgebyr.

Tid for å skjemme bort din kjære ♥

 

Siste innlegg